The Witcher 2: Enhanced Edition PC patch nu te pre-loaden

The Witcher 2: Assassins of Kings is al een flinke tijd verkrijgbaar voor de PC, maar met de aankomende release van de Enhanced Edition kunnen ook Xbox 360 gebruikers van de RPG genieten. Deze Enhanced Edition is echter niet alleen voor de Xbox 360 beschikbaar, want deze zal ook los in de winkel komen te liggen voor de PC. Heb je de game echter al en vind je het zonde om deze opnieuw te kopen? Dan kun je de pre-loader vanaf nu gebruiken om de Enhanced extra’s binnen te halen.

Het was al eerder bekend dat deze gigantische patch gratis zou zijn voor eigenaren van de game, maar nu lijkt de release echt een stukje dichterbij te komen. En met gigantisch bedoelen we ook echt gigantisch, want de patch is maar liefst tien gigabyte rijk. Enorm!

De pre-loader kun je hier downloaden. Dit betekent echter niet dat je de Enhanced Edition meteen zal kunnen spelen, want de bestanden zullen pas ontgrendeld worden op de releastedatum van de game. Hebben jullie zin in deze verbeterde variant van The Witcher 2: Assassins of Kings?

  1.   
    Hitman047's avatar

    Nice, ben hem nu aan het pre-loaden.

      Patch contains:

      – 4 more hours of gameplay

      – new quests, creatures and locations

      – wild animals

      – 30 min more of cinematics

      – new intro and outro

    Klinkt goed. Ben benieuwd. 😉

  2.   
    meatball's avatar

    nice, wordt weer wat uurtjes The Witcher 2 spelen:D
    Hoe zit het btw met de Steam versie?

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Ik heb er heel veel zin in, alleen zal ik moeten wachten tot dinsdag tot de Bijenkorf Fame de Xbox 360 versie binnen heeft.

  4.   
    See4urSelf's avatar

    Kom maar hoor!