Nieuwe MotorStorm in de maak?

Ontwikkelaar Evolution Studios lijkt een nieuwe game in ontwikkeling te hebben en dit is mogelijk een MotorStorm. Op de vacature-pagina van het bedrijf is te zien dat men op zoek is naar vier medewerkers en uit de beschrijvingen lijkt het erop dat de studio met een racegame aan de slag gaat.

Applied knowledge of a diverse array of physics and math intensive areas such as vehicle dynamics, rigid body physics, soft body physics, constrains, destruction, character ragdolls, character inverse kinematics, fluid dynamics, aerodynamics, cloth simulation, etc.
Er wordt gezocht naar een graphics/technology programmer, een gameplay/generalist programmer en een applied physics programmer. MotorStorm wordt dan nergens genoemd, maar de tags vehicle dynamics, rigid body physics, soft body physics, constrains, destruction, character ragdolls, character inverse kinematics, fluid dynamics, aerodynamics en cloth simulation duiden niettemin op een game met voertuigen en waarschijnlijk laat Evolution de MotorStorm-reeks niet vallen.
Building on over 12 years at the forefront of PlayStation development, we’re now embarking on exciting new concepts that will push user experience, creativity, technology and productivity to incredible new heights.
Verder wil de ontwikkelaar met de game haar ervaring, creativiteit, technologie en productiviteit naar nieuwe hoogtes brengen. De laatste game van Evolution Studios is MotorStorm RC en hoewel deze goed is ontvangen, heeft de developer het lastig gehad. Dit kwam vooral door de moeizame release van MotorStorm: Apocalypse. Door de steun van Sony lijkt het erop dat het bedrijf er weer aardig bovenop komt.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Eerste Motorstorm was vet maar daarna heeft het altijd niet het wow gevoel bij me terug gekregen, hopen dat deze het wel doet! Even het nieuws over een eventuele nieuwe Motorstorm bekijken dan maar!

  2.   
    jungler's avatar

    Nice nice nice!! Ik vond alle motorstorm games echt super! enkel apocalypse viel me wat tegen liever niet in de stad.. Kan niet wachten