Alle DLC Call of Duty: Black Ops II tijdelijk exclusief op Xbox 360

Microsoft’s E3-persconferentie eindigde met de blockbuster Call of Duty: Black Ops II. Opmerkelijk was hetgeen Microsoft vóór de demo meedeelde. Alle downloadbare content van Call of Duty: Black Ops II zal namelijk eerst op de Xbox 360 verschijnen, alvorens deze de andere platformen aandoet. Hoe lang de stukjes DLC precies exclusief zullen blijven is uiteraard nog niet bekendgemaakt.

Na deze opmerking werd een divers scala aan gameplaybeelden laten zien, waarin -zoals we inmiddels van de reeks gewend zijn- de filmische actie centraal staat. Enkele soldaten dienden de president van de Verenigde Staten in veiligheid te brengen en om de veiligheid van de vrouw te garanderen werd onder andere gebruik gemaakt van luchtafweergeschut. Tevens werd een vliegtuig bemand om zo dekking te kunnen geven.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    zo als paar al eigenlijk niet verrassend.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Dat zal denk ik wel hetzelfde zijn als altijd. Black Ops 2 DLC komt eerst uit op Call of Duty Elite dan Xbox Live en dan 1 maand later op de PS3 en dan 1 of 2 maanden later pas op de PC.

  3.   
    xColdNight's avatar

    Ik heb zelf Elite op de Xbox, en krijg de content dus als eerste, maar ik vind dit de grootste onzin. Ten eerste dat ik het met Elite eerder krijg dan mensen zonder Elite, want bijna niemand uit mijn friendlist heeft ook Elite. En dat gedoe met dat Xbox het eerder krijgt dan andere consoles vind ik ook maar onzin. Vind het zo jammer dat dit voortgezet gaat worden met Black ops II.