Assassin’s Creed III getoond op persconferentie Ubisoft

Het is al enige tijd bekend dat Assassin’s Creed III zich afspeelt ten tijde van de Amerikaanse revolutie. De game zal volgens Ubisoft een ware opvolger zijn binnen de Assassings Creed-franchise omdat het een nieuw verhaal en nieuwe features introduceert.

Op Ubisoft’s E3-Persconferentie zien we hoe Connor vecht tegen een gigantisch leger aan vijanden. Er werd verteld dat historische personen als George Washington en Benjamin Franklin zich zullen vertonen in de loop van het verhaal.

Tijdens de preview was al bekend dat je je via bomen kon verplaatsen. Tijdens de E3 werd laten zien hoe de assassin zich door besneeuwde bomen verplaatste en dat dit heel soepel verliep. Vervolgens moest Connor door de sneeuw ploeteren om zijn doelwit neer te halen.

  1.   
    Jarek's avatar

    Mooi dat dieren ook een rol krijgen in deze game!

  2.   
    fdennis's avatar

    Prachtige gameplay beelden. Wat word dit een topper zeg. Misschien wel game of the year. En dan komt ubisoft nog eens op het eind met een nieuwe IP watchdogs. Wat een geweldige persconferentie was dit zeg. Gewoon met de crap beginnen ( just dance flo rida ) en met AC3 en een gloed nieuwe game eindigen. Zo mag ik het zien:). Overigens was Rainbox Six niet van ubisoft? Want die game heb ik toch wel gemist.

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Het stuk van assassin creed III op de persconferentie was super vet en tof het zag er geweldig uit.
    Super veel zin in deze game kan niet wachten tot die uitkomt.
    Dit word denk mijn game of de jaar.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    fdennis schreef, "Prachtige gameplay beelden. Wat word dit een topper zeg. Misschien wel game of the year. En dan komt ubisoft nog eens op het eind met een nieuwe IP watchdogs. Wat een geweldige persconferentie was dit zeg. Gewoon met de crap beginnen ( just dance flo rida ) en met AC3 en een gloed nieuwe game eindigen. Zo mag ik het zien:). Overigens was Rainbox Six niet van ubisoft? Want die game heb ik toch wel gemist."

    ik miste rainbow six ook al messchien komt die bij sony persconferentie maar is kleine kans denk.