Eerste informatie multiplayer Assassin’s Creed III druppelt binnen

De multiplayer van Assassin’s Creed III is in ontwikkeling bij Ubisoft Annecy en kent enkele toevoegingen ten opzichte van de multiplayer uit de voorgaande delen. Zo is er de spelmodus Domination, welke je met twee teams van vier spelers speelt. Er zijn in deze modus drie punten die je kan veroveren, als dit jouw team lukt, krijg je hier punten voor. Er is echter nog steeds een assassin op jacht naar jou, zoals we kennen uit Revelations en Brotherhood.

Uiteraard zijn er weer een hoop nieuwe characters en maps. Voorbeelden van nieuwe personages zijn The Commander, The Carpenter en Lady Maverick. Wat betreft maps is er onder andere The Northwest Passage, dat zich gedeeltelijk afspeelt op een bevroren boot. De multiplayer zal ook dynamisch weer kennen, hierdoor kan het tijdens het ene potje zeer mistig zijn, terwijl het de volgende match regent.

Tot slot zal er de mogelijkheid zijn om de omgeving te gebruiken om kills te maken. Hoewel het nog enigszins onduidelijk is hoe dit gaat werken, lijkt het erop dat je bijvoorbeeld muren kan laten instorten, om je doelwit hieronder te laten bedelven.

  1.   
    Remco_MUFC's avatar

    Okee, het weer wordt dus een groot punt lijkt me ook grappig om in de regen te spelen. Verder denk ik dat het “Gebruiken van omgeving” een grote aandoening van Camping assassins gaat brengen die wachten todat iemand voor bij komt om vervolgens een muur op hem te laten vallen. ๐Ÿ˜•

  2.   
    soldierarjan's avatar

    de multiplayer ga ik hoogste keer proberen haal deze game voor singelplayer eigenlijk.

  3.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Camping assassin? Hoe anders vol naar je taget charge? ๐Ÿ˜›

  4.   
    captain08's avatar

    Dit klinkt AWESOME!!! ๐Ÿ˜€ 8) ๐Ÿ˜€ 8)

    Ik hoop echt dat er een map gebaseerd word op de Naval Wars demo van vandaag, dat zou deze game nu al 100% perfect maken!!!!!!!! ๐Ÿ˜€ 8)