Guild Wars 2 stresstest op 27 juni

De tweede open beta van Guild Wars 2 draait momenteel al twee weken. In die tijd heeft ArenaNET de kans gehad om de game aan grondige tests te onderwerpen, maar de grote vraag blijft: hoe zullen de servers presteren wanneer er bij de release miljoenen mensen tegelijkertijd online gaan?

Om zo’n situatie zo goed mogelijk te simuleren organiseert ArenaNET een stresstest. Het is de bedoeling dat er op 27 juni tussen 18:00 uur en 0:00 uur zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd online komen. Op die manier kan ArenaNET testen hoe de servers presteren onder hevige druk. Iedereen die Guild Wars 2 heeft gepre-orderd mag meedoen en aangezien de spelersdata niet verwijderd is, kun je verdergaan waar je de vorige keer bent geëindigd.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik heb na veel twijfels toch maar de game gisteren gekocht. Ik denk dat ik geen verkeerde keuze heb gemaakt en ik verheug me op die stress test omdat het me eerste ervaring wordt met de game.

  2.   
    Ika Q's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "Ik heb na veel twijfels toch maar de game gisteren gekocht. Ik denk dat ik geen verkeerde keuze heb gemaakt en ik verheug me op die stress test omdat het me eerste ervaring wordt met de game. "

    Verwacht momenteel niet te veel. Het is ook een echte test, dus je zult denk ik vaak onderbroken tijdens het spelen. Dat allemaal om klaar te zijn voor het uiteindelijke product. Verders ga ik er zeker van genieten, ook al is het maar voor een paar uurtjes.

  3.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ika Q schreef, "

    ”Dark_Phoenix” schreef, "Ik heb na veel twijfels toch maar de game gisteren gekocht. Ik denk dat ik geen verkeerde keuze heb gemaakt en ik verheug me op die stress test omdat het me eerste ervaring wordt met de game. "

    Verwacht momenteel niet te veel. Het is ook een echte test, dus je zult denk ik vaak onderbroken tijdens het spelen. Dat allemaal om klaar te zijn voor het uiteindelijke product. Verders ga ik er zeker van genieten, ook al is het maar voor een paar uurtjes. "

    Ja ik weet dat het kan laggen in een stress test. Ik heb vaker mmo’s getest. Ga vooral kijken naar de game play ervaring.

  4.   
    antilope85's avatar

    Voor zover ik weet begind de stress test om 19:00 en duurt het 4 uur en niet 6 uur zoals hierboven staat.

  5.   
    nickkok14's avatar

    – De tweede open beta van Guild Wars 2 draait momenteel al twee weken.

    WTF, maar 1 weekend volgens mij…

    – Van 18:00 tot 00:00

    Van 19:00 tot 23:00 denk??

  6.   
    blackname's avatar

    ”nickkok14″ schreef, "- De tweede open beta van Guild Wars 2 draait momenteel al twee weken.
    WTF, maar 1 weekend volgens mij…
    – Van 18:00 tot 00:00
    Van 19:00 tot 23:00 denk??
    "

    ja denk dat ze bedoelen dat het al weer twee weken geleden is.