PlayStation 3 firmware update 4.20 beschikbaar

Sony Computer Entertainment heeft een nieuwe firmware update online gezet voor de PlayStation 3, versie 4.20. Deze update voert een aantal kleine verbeteringen toe aan de console.

Ten eerste is er een energiebesparingsmodus toegevoegd. Deze modus staat na de update aan en zorgt ervoor dat de PlayStation 3 automatisch wordt afgesloten als het apparaat een uur lang niet wordt gebruikt. De modus is uiteraard uit te zetten via de instellingen.

We have also improved saved data management. You will now be able to select multiple saved data items and delete them or copy them as a group.
Ook is er een saved data management-functie aangevuld, wat het eindelijk mogelijk maakt om opgeslagen bestanden te selecteren en tegelijk te verwijderen of te kopiëren. Dit zal veel gamers erg blij maken, want je save files een voor een op een USB-stick of op de PlayStation Plus cloudsave-service zetten is al tijden een crime.

Tot slot hebben we de mogelijkheid om te kiezen uit vijf volumes voor het horen van je eigen stem in de officiële Wireless Stereo Headset. De functie om jezelf te horen praten werd in firmware 4.10 geïmplementeerd, maar zonder de volumeregelaar. Nu kan dat dus wel, of je zet het volledig uit. Ook kun je met de headset blu-ray films kijken in virtual surround sound.

  1.   
    Rotterdam9's avatar

    Bedankt voor de nieuws, ik moest hem gelijk upgraden gisteren toen ik online ging, dacht dat het veer te maken met piracy of zo

  2.   
    RenevdGijp's avatar

    Kon al niet online, maar na de update wel.

  3.   
    Remco_MUFC's avatar

    Ik had hem gedownload. Alleen ik verwijder haast nooit data, laat staan meerdere. 😉

  4.   
    blackname's avatar

    Had hem gister gedownload vroeg me inderdaad al af waar het voor was, niks wat op mij van toepassing is zo te zien.

  5.   
    Danielle.k's avatar

    Zal de PS3 dadelijk gelijk even updaten, bedankt voor de melding.

  6.   
    cool ice's avatar

    is maar een kleine update. je bent er vrij vlot mee klaar. 🙂

  7.   
    toqeer's avatar

    ga me ps3 ook zo ff gelijk updaten bedankt voor de info 😉

  8.   
    soldierarjan's avatar

    ik zag het gisteren dat me playstation hem al had gedownload via playstation plus is wel fijn deze updat met save dat over zetten.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik las het gisteren al via facebook idd van de week effe updaten als ik verder ga met Max Payne 3 8)