Sony toont toekomst van PlayStation Plus op E3

Twee jaar geleden kondigde Sony op haar E3-persconferentie PlayStation Plus aan. Deze online dienst kost vijftig euro op jaarbasis en geeft je elke maand toegang tot gratis games, mini’s, thema’s, kortingen en andere exclusieve voordelen. De service kent inmiddels al flink wat leden en Sony doet er alles aan om nog meer PlayStation-gebruikers over te halen een abonnement af te sluiten. Wat de toekomst van PlayStation Plus ons te bieden heeft, zal worden aangekondigd tijdens Sony’s persconferentie op de E3. Dat liet het bedrijf weten op haar website:

Watch PlayStation’s press conference live. See the future of PlayStation Plus.
Vorige week lieten we je al weten dat Sony PlayStation Plus mogelijk naar de Vita zal brengen. Daarnaast gaat het gerucht dat de dienst volledig vernieuwd zal worden. Er is echter maar één manier om te ontdekken wat het Japanse bedrijf daadwerkelijk van plan is: de persconferentie volgen. Zorg er dus voor dat je dinsdag om 03:00 uur ’s ochtends online bent op GamersNET. De livestream van de presentatie zal op onze website te vinden zijn, evenals een chat waarmee je in contact kunt blijven met andere bezoekers en de crewleden. Zorg dat je het niet mist!

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Opzich een aardige service, en ook best wel handig, maar ik denk dat alleen die hard gamers en PS liefhebbers het hebben. Als er echt veel shit bij zat (die er al bij zit) zou ik het ook overwegen. Maar we zullen zien!

  2.   
    Remco_MUFC's avatar

    Als ze zich alleen op PSPLUS gaan richten dan ben ik al snel klaar met Sony 😡

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Remco_MUFC schreef, "Als ze zich alleen op PSPLUS gaan richten dan ben ik al snel klaar met Sony 😡 "

    Wat denk je zelf dat ze het op de E3 maar over 1 ding gaan hebben *zucht*

  4.   
    ps3 gek's avatar

    RenevdGijp schreef, "Opzich een aardige service, en ook best wel handig, maar ik denk dat alleen die hard gamers en PS liefhebbers het hebben. Als er echt veel shit bij zat (die er al bij zit) zou ik het ook overwegen. Maar we zullen zien!"

    Voor mij inderdaad ook nog niet genoeg plus om het aan te schaffen. Ik game al bijna nooit online, als ik iets extras wil, koop ik het zelf wel op psn en savegames backup ik wel naar usb met regelmaat. 😉

  5.   
    toqeer's avatar

    ga je tog inplaast van meer richten op ps plus op psn richten sony 😛