Borderlands 2 neemt zeker zo’n 58 uur in beslag om uit te spelen

Shooters zijn de voorbije jaren berucht geworden omwille van hun korte speelduur. Verhaallijnen die het langer dan tien uur uitzingen zijn eerder uitzondering geworden. Wat Borderlands 2 betreft gaat die vlieger alvast niet op.

Steve Gibson van Gearbox heeft laten weten dat iemand die het spel gespeeld heeft voor een walktrough niet minder dan 58 uur erover gedaan heeft om het einde te bereiken met รฉรฉn van de personages. Uiteraard is het de bedoeling dat je voor een walktrough elk hoekje van het spel gaat verkennen, maar dat Borderlands 2 lekker uitgebreid gaat worden is alvast zeker.

  1.   
    FishHookz's avatar

    xD Ik lees de laatste tijd alles sneller met de PU app ๐Ÿ˜› Geeft niet hoor ๐Ÿ˜† Maar 58 uur is niet verkeerd ๐Ÿ˜ฎ

  2.   
    Hitman047's avatar

    Eh… het ging hier om een speed run van 58 uur. Om de game grondig uit te spelen ben je veel en veel langer bezig. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Steen's avatar

    Nice, Borderlands heb ik namelijk zo’n 900 uur aan besteed ๐Ÿ˜› Heb er weer meer dan zin in ! ๐Ÿ˜€

  4.   
    Moon-Hero's avatar

    YEAH!

  5.   
    ckerigon's avatar

    fantasyhound schreef, "Nice, Borderlands heb ik namelijk zo’n 900 uur aan besteed ๐Ÿ˜› Heb er weer meer dan zin in ! :D"

    Wauw 900 uur is wel hardcore zeg ๐Ÿ˜›

  6.   
    irapi's avatar

    Ik heb er ook weer zin in! veel te veel te spelen alleen door de steam summersale, en dan komt guild wars 2 er ook nog aan ๐Ÿ™„ .

  7.   
    toqeer's avatar

    wow dit is wel veel maar dan niet achter elkaar he ๐Ÿ˜›

  8.   
    xizaaR's avatar

    Dat is zeker een heerlijke Singleplayer dan!

  9.   
    Chinook's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Eh… het ging hier om een speed run van 58 uur. Om de game grondig uit te spelen ben je veel en veel langer bezig. ๐Ÿ˜‰ "

    En als je met meer mensen speelt nog langer.

  10.   
    Kill Gamer 01's avatar

    WOW! 58 uur is wel heel erg lang om Borderlands 2 uit te spelen. Dat heb ik dus niet in het weekend uit gespeeld. Ik weet niet of het na 15 uur nog wel leuk is. Max Payne 3 had ik een hele middag tot snachts voor nodig om in 1 keer uit te spelen. Daar had ik 13 uur over gedaan. Die zondag was ik nog 8 uren bezig geweest om de gouden wapens en clues te vinden voor 75G. Ik had dus in totaal 21 uur Max Payne 3 gespeeld in het weekend en toen ik de eenentwintigste uur uit had gespeeld was ik blij dat het er op zat. Moet je voorstellen dat je 21 uur in de bioscoop zit om een film te kijken. Na 10 uur wordt ik er al moe van. Ik moet nog beginnen aan Borderlands GOTY.

  11.   
    Neolite's avatar

    Ben blij als het er op zit? Lees ik dat nu goed? Je betaald 60 euro voor een spel en bent vervolgens blij dat het er na 20 uur op zit? Als het aan mij ligt kan het niet lang genoeg duren.

  12.   
    ShadyXL's avatar

    Ik zou het ook kopen als het 28 uur was hoor, maar dit is zeker wel beter :] Ik weet zeker dat ik me ga vermaken met deel 2.