Pre-order Borderlands 2 bij Steam en krijg gratis de Premier Club Edition

Goed nieuws voor gamers die geen genoeg kunnen krijgen van de avonturen van Claptrap: Borderlands 2 is nu te pre-orderen via Steam. Besluit je om het spel voor de release alvast aan te schaffen, dan word je gratis voorzien van de Premier Club Edition. Dat maakte Valve zojuist bekend.

Deze editie bevat het Gearbox Gold Gun Pack, een pakket met daarin unieke gouden geweren van Gearbox. Daarnaast vind je in de Premier Club Edition een gouden sleutel terug. Hiermee kun je een zeldzaam item in de mysterieuze Sanctuary Loot Chest bemachtigen. De editie bevat ook een Vault Hunter’s Relic waarmee je jouw gear-hunting fortune van een boost kunt voorzien. Tot slot krijgen bezitters van de Premier Club Edition toegang tot de nieuwe Mechromancer-klasse zodra deze beschikbaar is. Borderlands 2 is nu op Steam te pre-orderen voor €49,99.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Borderlands 1 is dit weekend ook gratis te spelen tot aanstaande zondag. Men krijgt ook 10% korting op Borderlands 2 als je Borderlands 1 bezit!

  2.   
    Hitman047's avatar

    Nah, ik heb de ‘ultimate loot chest edition’ in de pre-order staan. Daar kan Steam toch echt niet tegenop. 😉

  3.   
    Superwasbeer's avatar

    Thanks for the tip

  4.   
    Moon-Hero's avatar

    Is het iemand ook opgevallen dat Borderlands eerst voor €5,00 in de aanbieding was en nu in een keer voor €7,50 ?

  5.   
    irapi's avatar

    Moon-Hero schreef, "Is het iemand ook opgevallen dat Borderlands eerst voor €5,00 in de aanbieding was en nu in een keer voor €7,50 ? "

    Dit is de game of the year edition met alle 4 de dlc pakketten erbij 😉 .