Assassin’s Creed III ruim drie weken later op PC; launchtitel voor Wii U

Ubisoft heeft Assassin’s Creed-games de afgelopen jaren traditiegetrouw steeds een paar weken later op de PC uitgebracht. Vandaag maakte het Franse bedrijf bekend dat ook Assassin’s Creed III hierop geen uitzondering is. Deze game zal namelijk 23 november verschijnen voor de PC, terwijl consolebezitters al vanaf 31 oktober met het spel aan de slag kunnen.

Ubisoft kwam wel met goed nieuws voor mensen die een Wii U willen aanschaffen. Assassin’s Creed III zal namelijk een launchtitel voor deze console zijn, wat betekent dat het spel gelijktijdig verschijnt met de Wii U zelf. Vanaf wanneer het apparaat in de Europese winkels zal liggen, is nog niet bekend. Nintendo houdt het op “het vierde kwartaal van 2012”, verschillende bronnen melden dat de Wii U op zijn vroegst pas in december zal verschijnen.

  1.   
    Drazo's avatar

    Je bedoelt maande. AC games kwamen uit in november en pas in maart kwam de pc versie.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat is zo’n beetje met elke AC titel tot nu toe.
    Hebben ze geen apart team voor de pc ontwikelingen?

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Hier nog een wonderbaarlijk nieuwtje van Ubisoft (eigenlijk van mij), – Farcry 3 voor de PC uitgesteld tot 2013! … wooow Ubisoft wat een verrassing!

  4.   
    Gunrunner120's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Hier nog een wonderbaarlijk nieuwtje van Ubisoft (eigenlijk van mij), – Farcry 3 voor de PC uitgesteld tot 2013! … wooow Ubisoft wat een verrassing!
    "

    eigenlijk van jou 😛 heb jij het bedacht

  5.   
    Jarek's avatar

    Ubisoft heeft gewoon een hekel aan de pc.. Elke game. maar dan ook elke game stellen ze uit.

  6.   
    Danielle.k's avatar

    Wees blij dat het niet naar maart is verhuist zoals ze deden bij Assassins Creed 2, die 3 weken extra vallen dus mee vind ik.

  7.   
    RenevdGijp's avatar

    Denk dat ze het doen om zoveel mogelijk geld te verdienen, hoe eerder een PC release, hoe eerder mensen voor de PC hem gewoon downloaden. Als het een Wii U launch wordt, dan weet Ubi dus wanneer de Wii U uitkomt. Ben benieuwd!

  8.   
    Danielle.k's avatar

    RenevdGijp schreef, "Denk dat ze het doen om zoveel mogelijk geld te verdienen, hoe eerder een PC release, hoe eerder mensen voor de PC hem gewoon downloaden. Als het een Wii U launch wordt, dan weet Ubi dus wanneer de Wii U uitkomt. Ben benieuwd!"

    Ik denk dat 3 weken weinig uit zal maken als het op downloaden aankomt, zit er nu 6 maanden tussen dan kan ik me je reactie indenken maar 3 weken denk ik niet dat de gemiddelde downloader hem om die reden voor de console zal kopen.

  9.   
    Superwasbeer's avatar

    Ik denk eerder dat het zo is om het nog een beetje grafisch op te poetsen

  10.   
    ShadyXL's avatar

    Drazo schreef, "Je bedoelt maande. AC games kwamen uit in november en pas in maart kwam de pc versie."

    Revelations kwam in December op de PC en Brotherhood kwam in november op de PC.

  11.   
    fearfull assassin's avatar

    Toch weer jammer. Nou ja een beetje geduld oefenen 😀

  12.   
    FioranoJC's avatar

    Superwasbeer schreef, "Ik denk eerder dat het zo is om het nog een beetje grafisch op te poetsen"

    Het is al zo’n lelijk spel… Haha nee ben blij dat ze de tijd nemen om m af te maken. Dan zit je ook niet met een game die niet af is. ( test drive u.. 2 bijvoorbeeld )

  13.   
    BartjeZ's avatar

    ben benieuwd die WiiU

  14.   
    Thabigmanx's avatar

    Danielle.k schreef, "

    ”RenevdGijp” schreef, "Denk dat ze het doen om zoveel mogelijk geld te verdienen, hoe eerder een PC release, hoe eerder mensen voor de PC hem gewoon downloaden. Als het een Wii U launch wordt, dan weet Ubi dus wanneer de Wii U uitkomt. Ben benieuwd!"

    Ik denk dat 3 weken weinig uit zal maken als het op downloaden aankomt, zit er nu 6 maanden tussen dan kan ik me je reactie indenken maar 3 weken denk ik niet dat de gemiddelde downloader hem om die reden voor de console zal kopen."

    en we moeten natuurlijk niet vergeten dat er net zo goed op console wordt gedownload. de xbox versies van bv sleeping dogs en darksiders 2 staan nu al online.