BioWare kondigt Mass Effect-nieuws aan

Goed nieuws voor Shepard-fans: BioWare gaat vanavond een bekendmaking doen omtrent Mass Effect. Bioware community coördinator Tully Ackland heeft dit zojuist via Twitter bekendgemaakt.

Ackland stuurde via Twitter vanmorgen het volgende bericht de wereld in:

Good morning! #MassEffect fans should keep an eye out for news that’ll come out later today 🙂
Hoewel nog niet bekend is wat deze aankondiging zal gaan behelzen, is er wel voldoende ruimte voor speculatie. Onlangs sprak Mass Effect-producent Mike Gamble nog de behoefte uit om nieuwe downloadable content voor de singleplayer van Mass Effect 3 te gaan ontwikkelen. Daarnaast is er nog weinig prijsgegeven omtrent de aangekondigde Wii U-versie van Mass Effect 3. Gelukkig hebben we één garantie: vanavond zullen we het weten. Wordt vervolgd dus.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Ik verwacht eindelijk meer nieuws over de ‘Leviathan of Dis’ Singleplayer DLC.

    Lang niets (officieels) meer over gehoord namelijk, terwijl het toch al weer een hele tijd bekend is dat deze er aan zit te komen. 😉

  2.   
    Codename_black's avatar

    Wel leuk dat je de hele tijd ‘Leviathan of Dis’ hebt maar de naam is nog altijd gewoon ‘Leviathan’ aangezien ‘Leviathan of Dis’ (naar speculatie) een inactieve reaper is.

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Een nieuwe game in het Mass Effect Universum met of zonder Shepard is natuurlijk een must have voor iedere Mass Effect liefhebber, maar ik neem al voldoening met SP DLC 🙂

  4.   
    Hitman047's avatar

    En jawel, het was inderdaad de aankondiging van de Leviathan Singleplayer DLC. Opvallend genoeg moet die deze zomer nog gaan verschijnen en wel voor alle platformen. Exacte releasedatum en prijs zijn vooralsnog onbekend.