Mass Effect 3 Leviathan DLC onthuld

Gisteren wisten we je al te melden dat Bioware een leuke verrassing voor ons in petto had. Enkele bezoekers raadden toen al dat het hier ging om de Leviathan DLC voor Mass Effect 3 en zij hebben gelijk gekregen. Bioware heeft deze nieuwe DLC namelijk zojuist onthuld.

Mass Effect 3: Leviathan is de eerste verhaalgedreven DLC voor Mass Effect 3 sinds de release van de Extended Cut. De DLC bevat volgens EA “aangrijpende en emotionele storytelling, nieuwe personages, krachtige wapens en unieke upgrades.” De DLC laat spelers de melkweg afreizen terwijl zij het mysterie rondom de legendarische Leviathan ontrafelen. Tijdens het verhaal zullen we tevens meer te weten komen over de oorsprong van de reapers. Wanneer we dit veelbelovende DLC-pakket mogen verwachten, is helaas nog niet bekend.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Vraag me af of hij net als de rest gratis is….. dat zou echt heeeeel nice zijn! 🙄

  2.   
    Tadao's avatar

    Lijkt mij lullig als het niet gratis is maar een grote contributie aan het verhaal draagt, zoals de oorsprong van de reapers

  3.   
    Hitman047's avatar

    Wanneer we dit veelbelovende DLC-pakket mogen verwachten, is helaas nog niet bekend.

    Ehm, niet goed opgelet tijdens de EA summer-showcase? Deze zomer.

    En nee, hij word niet gratis, maar gaat $10 of 800 MS points kosten.

    Verder heeft Leviathan ook al een officiele trailer

    Tegelijk met Leviathan is er ook een nieuwe weapons pack aangekondigd. 2 volledig nieuwe, en 5 ‘bonus’ wapens (zaten al wel in de MP) voor $2, beschikbaar vanaf 7 Augustus.

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Speel je het verhaal wel nog met Commander Shepard ?

  5.   
    Hitman047's avatar

    Danielle.k schreef, "Speel je het verhaal wel nog met Commander Shepard ?"

    Jep, zo aan de trailer en de eerste screens te zien, wel.

    Het is ook een uitbreiding hé, geen nieuw deel. 😉

  6.   
    Danielle.k's avatar

    Bedankt voor de reactie, ik ga er zo nog even over lezen, is dit trouwens een uitbreiding die zich na het einde afspeelt ?.

    Edit:

    Zo te lezen dus niet na het einde maar tijdens de event van Mass Effect 3, had eigenlijk gehoopt op een DLC die zich na het einde afspeelde want ze hebben toegegeven dat Shepard dus nog steeds leeft.