Vier DLC-pakketten voor Borderlands 2 in de planning

Over precies drie weken kunnen we eindelijk aan de slag met Borderlands 2. Het spel moet je vele tientallen uren zoet gaan houden, maar voor mensen die meer willen komt ontwikkelaar Gearbox tussen de release en juni 2013 met maar liefst vier DLC-pakketten.

Deze pakketten gaan 9,99 dollar per stuk kosten en brengen ons elk “nieuwe avonturen, bondgenoten, vijanden en omgevingen.” Elk pakket moet garant staan voor meerdere uren plezier en dus waar voor zijn geld gaan bieden. Met de eerder onthulde Borderlands 2 Season Pass kun je van tevoren alle vier de DLC-pakketten al pre-orderen voor $29,99 of 2400 Microsoft Points. Borderlands 2 zal op 18 september verschijnen.

  1.   
    Kenneloth's avatar

    Hier kan ik dus echt niet tegen. Spel is zelf nog niet verschenen en ze zijn al bezig met DLC. Prop het AUB nu in het spel. Inplaats iets half af te maken.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Kenneloth schreef, "Hier kan ik dus echt niet tegen. Spel is zelf nog niet verschenen en ze zijn al bezig met DLC. Prop het AUB nu in het spel. Inplaats iets half af te maken."

    Je hebt duidelijk het eerste deel nooit gespeeld. Of de DLC nooit gekocht. ๐Ÿ˜ณ

    De DLC van Borderlands was enorm uitgebreid en van zeer hoge kwaliteit. Dit was geen DLC met 2 nieuwe maps en een nieuw wapen. Dit was DLC met een sterke, goed uitgewerkte storyline, meerdere nieuwe gebieden, duizenden(!) nieuwe wapens, nieuwe voetuigen, enzovoort. (Alleen de 2e dlc was vrij matig)

    Absoluut zijn geld waard, maar ook zonder de DLC voelde de game nog altijd ‘af’ en ‘volledig’ aan.

    Ik erger me soms ook aan dit soort praktijken, maar in het geval van Borderlands ben ik het dus absoluut niet met je eens. En als de kwaliteit van de DLC van het eerste deel ook maar enigszins representatief is voor de kwaliteit van de DLC van het tweede deel zal dit ook nu weer het geval zijn. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Leuk hoor voor de gene met de eerste DLC al via de bonus, dan loop je alleen maar gelijk met zo een voordeelbundel.

  4.   
    Hitman047's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Leuk hoor voor de gene met de eerste DLC al via de bonus, dan loop je alleen maar gelijk met zo een voordeelbundel."

    De Mechromancer DLC en andere pre-order items vallen niet onder 1 van de 4 DLC-paketten en zitten dus niet bij de season pass inbegrepen. ๐Ÿ˜‰

  5.   
    RemcoM94's avatar

    heb laatst Borderlands GOTY gekocht, en ja die DLC voegt echt veel toe, denk dat die season pass er ook wel komt ๐Ÿ™‚

  6.   
    Chinook's avatar

    Kenneloth schreef, "Hier kan ik dus echt niet tegen. Spel is zelf nog niet verschenen en ze zijn al bezig met DLC. Prop het AUB nu in het spel. Inplaats iets half af te maken."

    ….Ik wil geen eens de moeite nemen