Ga ook op zoek naar de Minecraft grot in Borderlands 2

Als je als ontwikkelstudio van games een beetje hip wilt zijn, dan heb je toch op zijn minst een referentie naar Minecraft in je game. Minecraft veroverde in de afgelopen twee jaar de gamesindustrie en heeft sindsdien een haast legendarische status ontwikkelt. Ontwikkelaar Gearbox heeft het in ieder geval geweten, want ook in het kersverse Borderlands 2 vinden we een dikke knipoog naar Minecraft.

Spelers kunnen in Borderlands 2 op zoek naar een bepaalde Easter Egg: een grot vol met Minecraft gerelateerde objecten en vijanden. In de grot wordt je aangevallen door de welbekende, blokkerige Creeper en kun je bovendien loot vinden in de vorm van een gigantisch Minecraft-hoofd voor je personage. In onderstaande video vinden we beelden van de verstopte grot en waar deze zoal te vinden is. Ga je zelf op zoek naar deze unieke grot, pas dan zeker goed op voor de Creepers. Ook in Borderlands 2 ontploffen ze als ze dichtbij je weten te komen, zoals ook volop te zien is in de onderstaande demonstratie.

  1.   
    Daan's avatar

    Ondanks dat ik geen Minecraft speler ben vind ik dit echt wel weer een leuke toevoeging. Typische Borderlands om zoiets erin te voegen. 😆

  2.   
    ronineter's avatar

    Geniaal!

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik heb het gisteren gevonden toen ik co-op speelde met vrienden. Het is onder Sanctuary. Zeg maar de onderwereld in/onder Sanctuary als je 15 uur de game speelt kom je er wel. 😀 Echt een geweldige game waar ik nog weken lang plezier mee ga hebben.

  4.   
    Fox's avatar

    Er is ook een quest over mutants , een reference naar TNT. Ook wel grappig.

  5.   
    Gunrunner120's avatar

    geweldig