Nieuwe singleplayer Mass Effect DLC op komst?

Na de Extended Cut DLC, Leviathan, From Ashes en een aantal multiplayer gerelateerde downloadbare pakketten is het stil geworden rond Mass Effect 3. Sterker nog, na al het gedoe rond het einde van de originele game (en het rechtbreien daarvan) verwachten weinig gamers nog extra content voor de game. Tijdens de ComicCon in het Canadese Montreal is echter een teaser getoond die kan duiden op een nieuwe singleplayer ervaring voor de monstergame van Bioware. Het vage plaatje verscheen na een gesprek van een Mass Effect 3 panel en laat Shepard zien met op de achtergrond een rode, zeer vage machine.

De geruchten komen direct op gang en veel mensen denken dat het getoonde plaatje Omega laat zien, de wetteloze stad (gebouwd in een astroide) die een grote rol speelde in Mass Effect 2 en een aantal boeken en strips van de franchise.

Bioware houdt het voorlopig bij de teaser en heeft nog niet concreet gereageerd. Hebben jullie weer zin om Mass Effect 3 op te pakken?

  1.   
    Beukyboy's avatar

    Als dit waar is, ga ik hem zeker spelen!

    I love Omega

  2.   
    Hitman047's avatar

    Omega schitterde natuurlijk door afwezigheid in ME3. Omega diende alleen als (zwak) achtergrondverhaal terwijl het in de boeken en comics wel uitvoerig beschreven wordt. Verder werden er in de code van de firefight DLC file’s gevonden die zeer waarschijnlijk naar Omega als speelbare locatie wijzen.

    Het zou mij dus absoluut niet verbazen als er een dergelijke DLC komt.

  3.   
    dmb97's avatar

    Ik denk als het omega is dat je het terug gaat pakken samen met aria dat lijk mij welgaaf de laatse dlc was ook wel goed en verassend alleen een beetje kort maar mass effect mag van mij altijd langer duren 😀

  4.   
    ronineter's avatar

    En heb je een filmpje van die trailer?

  5.   
    Danielle.k's avatar

    SP dlc is natuurlijk altijd welkom, hopelijk nog een DLC die zich afspeelt na het einde van deel 3 waarin je terug gaat om Shepard te redden.

  6.   
    aerocool's avatar

    Laat de SP DLC maar komen 😛