Assassin’s Creed III krijgt DLC Season Pass

Ubisoft bevestigt dat Assassin’s Creed III een Season Pass krijgt die je recht geeft op alle downloadbare content die zal verschijnen. De Pass zal in de Gold Edition van het spel zitten en na de launch van de game ook aangeboden worden via de reguliere kanalen.

Gamers die de Pass kopen, krijgen alle downloadable content voor een verminderde prijs. Hoeveel de Season Pass zal gaan kosten is nog niet bekendgemaakt. Assassin’s Creed III ligt vanaf 31 oktober in de rekken.

  1.   
    tijn80's avatar

    En waarom niet in de andere pre-order pakketten? Lijkt me dat die ook genoeg kosten 😕

  2.   
    ronineter's avatar

    Moet je iets extras kopen om korting te krijgen? klinkt waardeloos, is alleen maar zodat mensen stoer kunnen doen

  3.   
    Remco_MUFC's avatar

    Oh nice, ik ga hem dan nog niet direct halen. Aangezien dit alweer de zoveelste Assassin’s Creed wordt. 🙄

  4.   
    stoneface's avatar

    op ps store is het 30 euro ,er stond bij 5 uur extra gameplay aan dlc. Dit is misschien één van de nieuwste DLC. http://www.ign.com/articles/2012/10/03/assassins-creed-iii-dlc-george-washington-is-king

  5.   
    LightFasher's avatar

    Was volgens mij al bekend, maar ik wil graag weten wat die korting inhoud en hoeveel van de DLC MP en SP is voordat ik ga bepalen of ik zo’n Pass koop.

  6.   
    Sem_The_Man's avatar

    Ik vind DLC eigenlijk niks maar als ik alles in één keer kan krijgen wil ik het best overwegen. 😉

  7.   
    RenevdGijp's avatar

    Slimme truc. Als je nou alle DLC gratis zou krijgen…… Net als Halo 4.
    Maar het is niet anders, slimme zet Ubi maar had toch gehoopt op wat meer service.

  8.   
    Hitman047's avatar

    LightFasher schreef, "Was volgens mij al bekend, maar ik wil graag weten wat die korting inhoud en hoeveel van de DLC MP en SP is voordat ik ga bepalen of ik zo’n Pass koop."

    Prijs is 2400 MS points, of €29,99 op het PS Network. Totale korting ten opzichte van alle packs los kopen is 25%.

    In totaal 5 DLC packs.

    3 episodische singleplayer packs, die gezamenlijk een nieuwe campaign vormen, genaamd: “The Tyranny of King Washington”.

    Over de multiplayer packs is nog niet zoveel bekend, behalve dat deze nieuwe maps en characters zullen bevatten.

    Releasewindow van dit alles: binnen 6 maanden na de release van de game.

    Verder ontvangen eigenaars van de seasons pass, het eerste DLC pakket 1 week voor alle andere gamers.

    En tot zover mijn samenvatting van Ubisoft’s press release. 😉

  9.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Toen ik Assassin’s Creed: Brotherhood had uitgespeeld had ik de ‘de verdwijning van da Vinci’ DLC gekocht maar ik had geen flauw idee hoe ik die moest spelen. Nu, 4 maanden later heb ik hem nog steeds niet kunnen spelen omdat ik niet weet waar in het hoofdmenu ik de DLC kan vinden of waar in de game ik die missie kan spelen. Dit had ik ook bij ‘The Lost Archive’ DLC van Revelations. Dus voor deel III ga ik echt geen Season Pass kopen aangezien ik dan waarschijnlijk €25 weggooi omdat ik het dan weer niet kan vinden en dus ook niet kan spelen.

    Ik haat DLC! Verkoop dan op release de game niet voor de volle prijs, maar voeg bij de prijs nog eens €10 toe. En dat je dan een ”volledig exemplaar” van de game koop in plaats van een halfvolle disc waarvan je de andere helft die leeg is, betaald moet downloaden. En zet dan op het volledige exemplaar van de game die je dus voor €10 meer koop, de DLC’s van het singleplayer verhaal erop in plaats van dat ik een half jaar moet wachten om die ene singleplayer missie uit sequentie 4 nog moet spelen die je uiteindelijk niet kan vinden net als het gezeik dat ik met Brotherhood en Revelations had. Wat ben ik toch blij dat ik de Assassin’s Creed II Game of the Year Edition heb. Daar heb ik alle sequenties in volgorde gespeeld, dus de 2 DLC’s die een half jaar later uitkwamen staan gewoon in volgorde van het tijdperk in hun juiste sequentie zodat je de volledige versie van de game uitspeel. Maar als we net als hoe de Game of the Year Edition van Assassin’s Creed II in elkaar zit ook bij deel III willen, moeten we een jaar wachten totdat de Assassin’s Creed III Game of the Year Edition uit is. En dat is iets wat we niet willen. Dus breng dan Assassin’s Creed III of op 31 oktober 2013 uit of verkoop de game voor €10 duurder en maak er net zo’n goede complete game van als hoe de DLC’s van Assassin’s Creed II in de Assassin’s Creed II Game of the Year Edition is verwerkt. Dus gewoon de singleplayer missies gelijk op de disc staan in de juiste sequentie in de juiste tijdperk.

    Zo kan ik nog wel een uur lang een mening geven of met iemand in discussie gaan over DLC of over de next gen consoles of over of streamen de toekomst wordt (waar ik al een heel goed argument voor heb dat dat niet gaat gebeuren) of over 3D gaming of over hoe de Wii U volgens mij gaat falen of over limited editions of over hoe geil de nieuwe Lara Croft wel niet is of over boothbabes of over Gamescom/Firstlook of over…