Borderlands 2 Mechromancer DLC vandaag al te downloaden

Borderlands 2 bevat op dit moment vier verschillende klasse, maar we weten dat Gearbox al een tijdje bezig is met een vijfde. Gaige de Mechromancer is een echte fan service en biedt drie heel verschillende speelstijlen die zowel voor de nieuwe gamer als de expert boeiend moeten zijn. Spelers kunnen hier online alvast de skill trees van de Mechromancer ontdekken.

De release van de DLC werd eigenlijk pas op 16 oktober verwacht, maar op Twitter maakte Randy Pitchford bekend dat de DLC vandaag al op alle platformen beschikbaar zal zijn.

So – here’s the surprise, Mechromancer for Borderlands 2 is ready about a week earlier than I promised. Oct 9, all platforms. Woo!

Should be available for download on all platforms by the end of the day. #GaigeFTW

De Mechromancer DLC verschijnt dus vandaag op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC voor een prijs van 800 Microsoft Points/€9.99. Season Pass-kopers kunnen natuurlijk ook aan de slag met de DLC en pre-orderaars hebben zelfs een gratis code voor dit stukje downloadable content. Rond welk tijdstip de DLC echt te downloaden is moeten we nog zien, lees in de tussentijd in ieder geval nog even onze Borderlands 2 review.

  1.   
    WarfailZ's avatar

    Nu al een DLC?

  2.   
    Fox's avatar

    WarfailZ schreef, "Nu al een DLC?
    "

    Was al bekent voor de release.

  3.   
    CozierMass's avatar

    Yo Richard, superhandig om die linkjes te verwerken in dit stukje. Wordt gewaardeerd.

  4.   
    Daan's avatar

    Vet! 🙂

    @WarfailZ: Dat is al vrij lang bekend. De mensen die de game gepreorderd hebben krijgen de klasse gratis.

  5.   
    StaRific's avatar

    Precies op tijd om mijn lvl 50 zer0 op te volgen. Kijken of die nieuwe klasse iets is.