GN Lunchtip: Check vier uur multiplayer gameplay van een Assassin’s Creed III marathon

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De onderstaande video is wat lang om tijdens je lunch helemaal te kijken, maar meer dan vier uur aan Assassin’s Creed III multiplayer gameplay is dan ook wel heel veel. Machinima mocht een multiplayer marathon houden en heeft deze online gezet. Voor de Assassin’s Creed-fans heerlijk om even doorheen te skippen.


We bedanken Coen aka Verluci voor zijn tip! Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Nederlanders komen van koude kermis thuis na stelen Xbox 720.

Eet smakelijk!

  1.   
    Remco_MUFC's avatar

    Lunchtip? Dit houd me de hele dag wel zoet 😉

  2.   
    lassieman's avatar

    Remco_MUFC schreef, "Lunchtip? Dit houd me de hele dag wel zoet ;)"

    Haha, inderdaad zeg

  3.   
    EggieGame's avatar

    True, maar wel heel leuk om te zien!

  4.   
    Daan's avatar

    Leuk om te zien! 🙂