Hearthfire DLC Skyrim nu verkrijgbaar op Steam

PC-bezitters hebben er een maandje op moeten wachten, maar ook zij kunnen nu aan de slag met de Hearthfire DLC voor The Elder Scrolls V: Skyrim. Het pakket is verkrijgbaar voor 4,99 euro en staat je toe om je eigen huis te bouwen. Hierbij kun je gebruikmaken van nieuw gereedschap zoals de tekentafel en de werkbank. Het is zelfs mogelijk om een gezin te starten en kinderen te adopteren!

Het is onwaarschijnlijk dat PlayStation 3-bezitters spoedig met Hearthfire aan de slag kunnen. Zij wachten nog steeds op Dawnguard, het eerste DLC-pakket voor Skyrim dat in juni al voor de Xbox 360 verscheen. Bethesda sleutelt momenteel samen met Sony aan Dawnguard om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk naar de PlayStation 3 gebracht kan worden. Check onze review om te ontdekken over Hearthfire zijn geld waard is.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Hem de game nu ook op PC, maar ik zou graag toch zien dat Dawnguard komt voor de PS3 want daar wacht ik eerlijk gezegd nog liever op. Hearthfire is leuk, maar Dawnguard vind ik althans leuker om te spelen. Neemt niet weg dat ik ze beide waarschijnlijk toch wel weer koop!

  2.   
    Gunrunner120's avatar

    de elder scrolls skysims 😆

  3.   
    ronineter's avatar

    OO vet, ik ga mijn eigen super vette huis maken , met natuurlijk een dikke flatscreen met full hd audio systeem, een garage waar ik een AMX 13 105 kan stallen tegen de draken als ik op pad ga, een gepard turretje op het dak zetten die de draken neer haalt, een jaquzzi en sauna, Groote game room, slaap kamer met super chill bedju(If you know what i mean), groot zwembad en veel chicks