PlayStation 3-versie van Assassin’s Creed III krijgt exclusieve verhaallijn

Dat de PlayStation 3-versie van Assassin’s Creed III een dik uur aan exclusieve gameplay zou krijgen was al bekend, maar nu heeft Ubisoft laten weten dat het om een volledige verhaallijn gaat. De vier exclusieve missies draaien rond Benedict Arnold, een man van wie de naam in de Verenigde Staten synoniem staat voor het woord landverrader. De man zou tijdens de burgeroorlog aan de basis van een complot gelegen hebben om de revolutie te saboteren.

In de game komt het er op neer dat Connor van George Washington de opdracht krijgt om het gerucht van een complot te onderzoeken Tijdens de missies moet Connor undercover gaan werken voor Arnold en zo spionnen die loyaal zijn aan de Engelsen opsporen. Matt Turner, die instaat voor het scenario van het spel, belooft dat de verhaallijn rond Benedict Arnold trouw zal blijven aan de geschiedenis.

  1.   
    Verluci's avatar

    Altijd wel leuk:)

  2.   
    Fox's avatar

    Ik neem aan dat dit compleet apart staat van het verhaal lijn? Zou best erg zijn als het background info zou geven en dat alleen de ps3 het heeft.

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Hopelijk komt het voor de Xbox 360 ooit als losse DLC.

  4.   
    LightFasher's avatar

    Dat klinkt veel beter dan die Copernicus van AC:B, maar een hele verhaallijn in 1 uur? Dat lijkt mij een beetje aan de korte kant.

  5.   
    kater91's avatar

    Danielle.k schreef, "Hopelijk komt het voor de Xbox 360 ooit als losse DLC."

    wel gratis dan..

  6.   
    evita's avatar

    ik vrees er wat voor, Copernicus is bvb altijd exclusief gebleven.

    Sony betaalt stevig voor dit soort exclusiefjes denk ik.

  7.   
    toqeer's avatar

    wel beter en ja ps3 krijgt altijd wel beter content ben tog wel benieuwd zeker een
    soort side story 😛

  8.   
    yapo's avatar

    Fox schreef, "Ik neem aan dat dit compleet apart staat van het verhaal lijn? Zou best erg zijn als het background info zou geven en dat alleen de ps3 het heeft."

    ’t is een verhaallijn, dat staat per definitie op zichzelf… Zou idd slecht zijn als de clue van het verhaal op slechts één platform te zien/spelen is.

  9.   
    GamerJaime's avatar

    yapo schreef, "

    ”Fox” schreef, "Ik neem aan dat dit compleet apart staat van het verhaal lijn? Zou best erg zijn als het background info zou geven en dat alleen de ps3 het heeft."

    ’t is een verhaallijn, dat staat per definitie op zichzelf… Zou idd slecht zijn als de clue van het verhaal op slechts één platform te zien/spelen is."

    Geen zorgen. Het is idd gewoon een aparte missie maar je mist niets als je xbox,PC of WIIU gamer bent. Het is gewoon een kleine content en hoewel ik het ook een beetje jammer vind ben ik wel blij dat het geen grote content is. De reden dat ik dit weet komt door dit filmpje en deze presentatie
    http://www.youtube.com/watch?v=olYAVbnmc4w

    Op 23:50 wordt die vraag namelijk ook gesteld.

  10.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Op dit soort momenten ben ik blij dat microsoft geen deal heeft met Ubisoft (AC)maar met activision(COD) 😛 en die copernicus “verhaallijn” was niet echt zoiets van wauw het was eigenlij best wel saai.

  11.   
    rikato's avatar

    en later word hij gewoon als dlc voor pc en xbox denk ik