The Elder Scrolls V: Skyrim Premium Edition op komst

Gamers die nog geen stap hebben gezet in de besneeuwde omgeving van Skyrim, een van de provincies van het enorme Tamriel, krijgen een uitgelezen kans om dit gemis goed te maken: Bethesda heeft laten weten dat er een premium editie van de game op komst is. Volgens de Duitse versie van Amazon verschijnt de game op 7 december en gaat deze 60 euro kosten.

The Elder Scrolls V: Skyrim Premium Edition bevat een landkaart van Skyrim, een t-shirt met het embleem van het Rijk (the Empire), het Elder Scrolls-boek Hell City en zes concept art ansichtkaarten. Daarnaast verschijnt er exclusief voor de PC-versie van de game een bonus disc met achtergrond materiaal, trailers, walkthroughs, een ebook van 600 pagina’s en vijf songs van de soundtrack.

Er wordt tot nu toe echter nog geen woord gerept over de eventuele inclusie van de DLC-pakketten Dawnguard en Hearthfire. Dit doet het vermoeden rijzen dat deze niet in het pakket aanwezig zullen zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

  1.   
    killingdj0's avatar

    Dan zal ik em maar eens legaal kopen:) was een goed spel.

  2.   
    xColdNight's avatar

    Waarom brengen ze dit later uit? Ik heb het spel al x.x Al die extra’s klinken wel leuk ^^

  3.   
    Tadao's avatar

    Ik heb de collectors editie al, maar ik wil de soundtrack en dat boek.. Ik voel me wel een beetje bedrogen nu T.T

  4.   
    RenevdGijp's avatar

    Voor 60 euro is dit een prikkie voor de kerstvakantie

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik heb de Collector’s Edition van de game en die is erg vet. ๐Ÿ˜€ Mooi beeldje zat er bij. Deze Premium Edition ga ik zeker halen!

  6.   
    irapi's avatar

    Voel me ook een beetje genept nu, 150 euro betaald voor een collector’s edition en dan wordt al deze content nu nog uitgebracht. Zou eerlijker zijn om alle online content en disc content gewoon alsnog naar mensen te sturen die de collector’s gekocht hebben.

  7.   
    Cirdan's avatar

    euhm…als ze nou eindelijk eens wat doen aan die DLC problemen op de PS3..

  8.   
    SN0WIE's avatar

    Beetje aan de late kant om mij nog over te halen ๐Ÿ˜ณ

  9.   
    yostiemontana's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "Ik heb de Collector’s Edition van de game en die is erg vet. ๐Ÿ˜€ Mooi beeldje zat er bij. Deze Premium Edition ga ik zeker halen!"

    Dus als ik het goed lees, ga jij zestig euro uitgeven aan een spel dat je al hebt, alleen maar zodat je een t-shirt krijgt dat je nooit aan zal doen, en wat papier dat binnen een maand voor 20 euro op marktplaats staat?

  10.   
    cookymonster's avatar

    wow das wel een prachtprijsje oor zo’n pakket, jammer genoeg heb ik hem al en ik ga de game geen 2 keer kopen.
    Damn ik voel me toch wat in de zak gezet door bethesda ๐Ÿ‘ฟ