Trophies Borderlands 2 verraden weer nieuwe DLC

De Captain Scarlett DLC voor Borderlands 2 is nog maar net uit, of er lijkt al weer nieuwe content in de pijpleiding te zitten. Middels een recente update van de game op de PlayStation 3 zijn er drie nieuwe Trophies aan de game toegevoegd die nieuwe DLC verraden, alweer.

Voor de release van Captain Scarlett hadden gamers ook al ontdekt dat die downloadable content eraan zou komen. Details over de content zijn er uiteraard nog niet, maar onderstaand lijstje van de Trophies schept al wel wat duidelijkheid. Pas op voor mogelijke spoilers.

  • Bronze – Explosive – Complete the mission “Long Way To The Top”
  • Silver – Motorhead – Completed all Campaign of Carnage side missions
  • Gold – Obsessed – Collected 10 pictures of Moxxi in Campaign of Carnage

  1.   
    Daan's avatar

    Mensen met een seizoenspas krijgen nu wel snel waar voor hun geld. 😛

  2.   
    cookymonster's avatar

    wow das wel een pak dlc op korte tijd, ik kan bijna niet meer volgen 😉

    Je kan hier natuurlijk kritiek op geven en zeggen dat ze dit beter bij de originele game hadden gedaan en er geen extra geld voor hadden mogen vragen maar ik vind dat Borderlands2 op zich al een vrij grote game is dus dat je dat deze keer niet echt kan zeggen.

  3.   
    Donaga's avatar

    Ik vond de captain scarlet dlc niet echt zo awesome:

    – Alle content inclusief sidemission uit te spelen in 4 uur (niet gerushed)

    – 3 Raid bosses alleen maar 1 keer per dag te farmen

    – Alleen Hyperius (1 van de raid boss) is goed uitgewerkt, Master Gee (andere raid boss) is daadwerkelijk “invincible” voor al je kogels, en is alleen af te maken door 10 minuten lang rondjes te rennen -.-

    – Geen level cap raise, waardoor er geen nieuwe interessante loot is te vinden.
    Er is wel een nieuwe item rarity kleur toegevoegd (Seraph), maar deze wapens zijn vergeleken met de legendaries en E-tech wapens die al in de game te vinden waren gewoon slechter en zwakker.

    – Loot van de 1e raid boss (ala Armory of General Knoxx) is compleet kut (groene/blauwe items)

    Bij een volgende dlc vind ik toch wel dat deze minstens 2 x zo groot moet zijn qua verhaal en side missions, een level cap raise moet hebben, en 2 of meer goede raid bosses moet hebben zoals Hyperius en laat deze niet alleen 1x per dag farmable zijn.