Gigantische patch Assassin’s Creed III verschijnt volgende week

Assassin’s Creed III ligt inmiddels ruim twee weken in de winkels. Het spel is zeer positief onthaald door zowel critici als consumenten (Leon beoordeelde het spel in zijn review met een 9,5), maar een veelgehoord punt van kritiek is het feit dat de game bol staat van de bugs. Ubisoft heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een update die deze foutjes grotendeels zou moeten verhelpen en volgende week kunnen we deze “Thanksgiving patch”, zoals Ubisoft hem zelf noemt, eindelijk downloaden.

De patch verhelpt niet enkel visuele fouten, maar ook bugs die de gameplay hinderen. Daarnaast brengt de Thanksgiving update het spel beter in balans. Zo worden de uitzonderlijk pittige achtervolgingen in de singleplayer een stukje eenvoudiger gemaakt. Een overzicht van alle veranderingen vind je op het forum van Ubisoft, maar wees gewaarschuwd: de lijst staat bol van de spoilers!

  1.   
    G-6's avatar

    En dat is nu een van de redenen waarom ik games zelden op de dag van uitkomst koop.

  2.   
    Danielle.k's avatar

    Daar ben ik weer, ben er een paar dagen niet geweest ik ben namelijk gevallen en me arm was uit de kom ๐Ÿ™

    Gelukkig kan ik weer wat gamen ๐Ÿ™‚ en heb sinds vandaag AC3 weer opgepakt en inderdaad het spel heeft veel bugs en ben erg blij dat er dus een patch gaat aankomen, een voorbeeld van een bug die ik mee maakte was dat ik op een paard zat en over een hekje wilde springen en in plaats dat het paard erover heen sprong maakte het paard van die hump bewegingen alsof het paard het hekje aan het namen was.

    Was wel een hilarisch gezicht ๐Ÿ˜€ en heb erg goed om kunnen lachen.

  3.   
    Fox's avatar

    Ik snap niet hoe ze een singelplayer game niet eerst hebben laten testen door een paar mensen om die duidelijke fouten er uit te halen.

  4.   
    tijn80's avatar

    Fox schreef, "Ik snap niet hoe ze een singelplayer game niet eerst hebben laten testen door een paar mensen om die duidelijke fouten er uit te halen."

    Ze zullen het wel al geweten hebben, maar uitstel zal wel te duur zijn geweest.

  5.   
    Sem_The_Man's avatar

    Mooi zo!

  6.   
    LucxIIreapzz's avatar

    Hoop echt dat er veel bugs worden verwijderd. Erger me er zo erg aan! ๐Ÿ‘ฟ

  7.   
    Gunrunner120's avatar

    vliegende paarden ftw

  8.   
    RockerRoy's avatar

    Hm, als ze connor maar ’s de hood teruggeven ben ik blij.

    Also, ik vond het wel weer eens leuk dat een AC game wat pittiger was, gaan ze het nu weer retemakkelijk maken?