Ubisoft maakt verkoopcijfers Assassin’s Creed III bekend

Ubisoft heeft de verkoopcijfers van Assassin’s Creed III bekend gemaakt. In de eerste week is de game al 3.5 miljoen keer verkocht en dat alleen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Ondanks de goede verkoopcijfers heeft Ubisoft tot nu toe geen winst kunnen boeken. Vooral de marketing van games als bovengenoemde en Far Cry 3 waren de oorzaak van de 26 miljoen dollar in het rood. Naar alle verwachtingen staat het het bedrijf aan het eind van het jaar op een winst van maar liefst 985 miljoen dollar. Ubisoft CEO Guillemot:

However, those large-scale marketing campaigns for Assassin’s Creed 3 and Far Cry 3 should pave the way for an exceptional year-end, with a significant increase in both sales and profitability.
Niet alleen Assassin’s Creed III moet hiervoor zorgen, maar ook de andere zestien games die nog moeten verschijnen. Vorig jaar waren dit er nog dertig in dezelfde periode, maar het bedrijf heeft nu gekozen voor minder titels met meer kwaliteit in plaats van vice versa.

Assassin’s Creed III moet dit jaar ook nog verschijnen voor de PC en de Wii U, waarmee de verkoopcijfers nog eens dik zullen stijgen. Twijfel je zelf nog over de aankoop? Check dan even de Assassin’s Creed III review.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Mooie cijfers. Maar het echte nieuws van de conference call was natuurlijk dat Ubisofts CEO, Yves Guillemot, Watch_Dogs bevestigd heeft voor een release in 2013. 😉

  2.   
    GamerJaime's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Mooie cijfers. Maar het echte nieuws van de conference call was natuurlijk dat Ubisofts CEO, Yves Guillemot, Watch_Dogs bevestigd heeft voor een release in 2013. 😉 "

    Dat is heel mooi nieuws! Nu is het in ieder geval zeker dat hij nog voor deze generatie consoles komt. Top!

  3.   
    Gunrunner120's avatar

    idd die campagne van far cry was echt ontzettend groot

  4.   
    Fox's avatar

    Die Quote word herhaalt.. Of is dat alleen maar bij mij?

  5.   
    Danielle.k's avatar

    En de reden dat ik niet zo actief ben hier is dat ik enorm veel plezier beleef aan AC3 :), de verkoop cijfers verdienen het en wie weet gaan we door dit succes meer AC games zien.

  6.   
    Leon 2.0's avatar

    Fox schreef, "Die Quote word herhaalt.. Of is dat alleen maar bij mij?"

    Nope. Gefixed. 🙂

  7.   
    Stubborn's avatar

    Dat is leuk, dan hebben we genoeg mensen om een online match te maken 🙂

  8.   
    rikato's avatar

    MONEY!!!! 8)