Bethesda bevestigt release Skyrim Dragonborn DLC voor PC en PS3

Eerder vandaag berichtte Wouter jullie al omtrent de gelekte informatie van de nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls V: Skyrim, genaamd Dragonborn. Bethesda voelde zich genoodzaakt om op deze ontwikkeling te reageren en doet dit nu ook via hun eigen blog.

Middels een korte verklaring meldt Bethesda dat het DLC-pakket Dragonborn vanaf morgen verkrijgbaar zal zijn via Xbox LIVE. Bovendien zal deze DLC ook verschijnen voor de PC en de PlayStation 3:

We’re less than 24 hours away from unleashing Skyrim’s next add-on Dragonborn on Xbox LIVE. It’s one of our most ambitious add-ons ever and we’re excited for everyone to play it. We’re also happy to announce Dragonborn will be available on PS3 and PC early next year.
Met name de bevestiging van de PlayStation 3 is opmerkelijk. PlayStation 3-bezitters wachten immers nog steeds op het eerste DLC-pakket Dawnguard. Of Dawnguard ooit nog op Sony’s console gaat verschijnen, wordt niet vermeld. Bethesda geeft echter wel aan dat het voorlopig nog geen afscheid neemt van de wereld van Skyrim:
And we’re still not done – we look forward to sharing more Skyrim news next year.

  1.   
    irapi's avatar

    Dawnguard was ook voor ps3 bevestigd, dus eerst maar eens zien of het ze deze keer wel lukt om hem werkend op ps3 te krijgen ๐Ÿ˜ณ .

  2.   
    HashtagMcSwag's avatar

    HURAAAAYYY ๐Ÿ˜†

  3.   
    Goldcobra's avatar

    Serieus? O.o

  4.   
    Gunrunner120's avatar

    eindelijk ๐Ÿ™‚

  5.   
    Goldcobra's avatar

    irapi schreef, "Dawnguard was ook voor ps3 bevestigd, dus eerst maar eens zien of het ze deze keer wel lukt om hem werkend op ps3 te krijgen ๐Ÿ˜ณ ."

    Dawnguard was niet voor PS3 bevestigd. Hij kwam eerst op XBOX uit, en pas een dag voor de XBOX exclusive maand was afgelopen, werd ‘ie voor PC bevestigd. Bethesda maakte ook nog duidelijk dat ze helemaal niks over PS3 hadden gezegd.

  6.   
    Daniel Z's avatar

    Dit zou zo awesome zijn! ๐Ÿ˜€