Cross-Controller DLC komt volgende week naar LittleBigPlanet 2

Sinds de Cross-Controller DLC van LittleBigPlanet 2 op de E3 van dit jaar is aangekondigd, is het daarna opvallend stil geweest over de downloadable content. Daar is nu verandering ingekomen want Sony heeft bekendgemaakt dat de Cross-Controller DLC volgende week, op 19 december, beschikbaar zal zijn voor het zachte prijsje van 4,99 euro. In de nieuwe content van LittleBigPlanet 2 gaat Sackboy samen met een groep Space Pirates op een zoektocht naar een waardevolle schat.

De Cross-Controller DLC laat jou de PlayStation Vita als controller voor de PlayStation 3 gebruiken, waarbij de speciale mogelijkheden van de PlayStation Vita, zoals de front en rear touch, uiteraard gebruikt worden. Daarnaast biedt een tweede scherm natuurlijk ook nieuwe mogelijkheden als je met meerdere spelers speelt. Voor de Cross-Controller content zijn dan ook een PlayStation 3, Vita en LittleBigPlanet 2 vereist.

  1.   
    Fox's avatar

    De playstation gaat de wiiU na doen?

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Mooi dat hij eindelijk komt. 🙂 Vijf euro valt me ook erg mee, volgens mij was de voorgaande DLC met levels van LBP1/2 meestal duurder.

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Deze ga ik wel kopen om samen met me vriendin te spelen.

  4.   
    Sympharion's avatar

    Fox schreef, "De playstation gaat de wiiU na doen?"

    Het lijkt er wel op. Naast eerst de Wii na doen met de Move willen ze nu nog een keer meeliften op het succes van Nintendo om de Wii U na te doen.

  5.   
    toqeer's avatar

    lijkt me wel lachen heb deel 1 ook gespeeld

  6.   
    Leon's avatar

    Eindelijk! Ik wacht hier al lang op.