Tomb Raider-controller voor Xbox 360 komt ook naar Nederland

Gisteren wisten we te mogen melden dat op de International Consumer Electronics Show te Las Vegas een mooi stukje hardware voor de Xbox 360 was onthuld. Ter ere van de release van Tomb Raider is namelijk een speciale controller aangekondigd voor de console van Microsoft.

Nu is bekendgemaakt dat deze stijlvolle controller ook Nederland zal aandoen. De controller zal hier op 7 maart, dus gelijktijdig met de game, verschijnen en ligt voor een adviesprijs van €50,83 in de winkels.

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Wel een mooie controller. Net als de MW3 en GoW3 controllers. Alleen jammer dat er altijd maar één versie van zo’n mooie controller verschijnt, en dat is de draadloze versie. Ik speel altijd met een zwarte Xbox 360 bedrade controller en ik vind een bedrade controller veel beter dan een draadloze controller. Om elk jaar weer voor zoveel tientjes nieuwe batterijen te kopen zie ik nou ook niet zitten. Gebruik gewoon een bedrade controller en je hoeft niks meer extra te betalen aan batterijen. En om soms een fout zoals hier http://www.youtube.com/watch?v=77c2S0V4__w op 00:00:57 seconden mee te maken heb ik ook geen zin in. 😀

  2.   
    nunen007's avatar

    K[quote=”KillGamer01″]Wel een mooie controller. Net als de MW3 en GoW3 controllers. Alleen jammer dat er altijd maar één versie van zo’n mooie controller verschijnt, en dat is de draadloze versie. Ik speel altijd met een zwarte Xbox 360 bedrade controller en ik vind een bedrade controller veel beter dan een draadloze controller. Om elk jaar weer voor zoveel tientjes nieuwe batterijen te kopen zie ik nou ook niet zitten. Gebruik gewoon een bedrade controller en je hoeft niks meer extra te betalen aan batterijen. En om soms een fout zoals hier http://www.youtube.com/watch?v=77c2S0V4__w op 00:00:57 seconden mee te maken heb ik ook geen zin in. :D[

    Je heb wel gelijk, maar je kan ook voor 20 euro een opladder voor draadloze controllers kopen. Dat is ook handig
    😉 Mooie controller trouwens!

  3.   
    Danielle.k's avatar

    🙄 oops, zag alleen Tomb raider controller meer niet 🙂 dus dacht dubbele post met gisteren vandaar dat ik de rest niet eens las.
    Wel leuk dat de controller ook naar Nederland komt maar voor dat geld koop ik liever een game.

  4.   
    ronineter's avatar

    Nu wil ik toch wel eens weten hoe ik een XBOX wireless controller kan gebruiken op PC 😀