Destiny verschijnt niet in 2013 volgens Activision

Een paar dagen geleden waren er geruchten dat de nieuwe game van Bungie, genaamd Destiny, begin oktober zou verschijnen. Uitgever Activision heeft echter in een persbericht laten weten dat de online shooter niet in 2013 zal verschijnen:

Activision reiterated that although Bungie’s amazing new world was revealed today, Activision has not included the launch in its 2013 outlook and there should be no speculation or expectation of a different result.
Destiny, wat is dat? Als je deze vraag niet kunt beantwoorden of meer wilt weten over de nieuwe franchise van Bungie, dan kun je in onze GN Actueel er alles over lezen.

  1.   
    SN0WIE's avatar

    Dus volgend jaar krijgen we nog steeds top games voor deze gen? Ik dacht dat het zo langzamerhand wel afgelopen was 😳

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het verbaasd me helemaal niks, het gaat om de aantal verkochte console’s. Als ik op een groot publiek wil richten, is het beste om nog altijd op de Xbox 360, PS3 en PC uit te brengen.

    De nieuwe console’s zullen kwa aantal gebruikers maanden, of misschien wel een jaar tot anderhalf jaar minder gebruikers hebben als de vorige console’s. De PS3 en de Xbox 360 worden nog altijd verkocht, de nieuwe console kan dit niet zomaar in een weekje inhalen. Vele mensen wachten op een leuke actie, of prijsverlagingen op een console.

    Dan vindt ik het niet gek dat ontwikkelaars nog altijd games in ontwikkeling hebben voor de huidige console’s.