Nieuwe Borderlands 2 content pak onderweg

Borderlands 2 gamers kunnen hun borst weer nat maken, uitgever 2K games heeft vandaag de inhoud van de nieuwe add-on content pak bekend gemaakt. De DLC zal op 29 februari verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360 voor de prijs van € 20,99.

De add-on zal weer voor de nodige uren speelplezier zorgen. Niet alleen zal deze de eerder verschenen ‘Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty’ en ‘Mr. Torgue’s Campaign of Carnage’ DLC bevatten, maar ook een aantal nieuwe extra’s.

– Play as a fifth character: Gaige, the Mechromancer;

– Fight challenging enemies in the Creature Slaughter Dome battle arena and earn Mad Moxxi’s rare rocket launcher;

– Unlock unique weapons including the Gearbox Gun Pack and Skyrocket Grenade;

– Customize each character with additional heads and skins;

– Receive a Golden Key to unlock rare loot from the golden chest in Sanctuary.

Niet alleen de fans van de serie hebben reden tot een feestje, ook uitgever 2K heeft wat te vieren. Borderlands 2 is inmiddels meer zes miljoen keer over de toonbank gegaan. In het laatste kwartaal van 2012 droeg dit bij aan een winst van 78,8 miljoen dollar. De Borderlands franchise is daarmee voor de uitgever een belangrijke franchise voor in de toekomst.

  1.   
    GsA_Dragonheart's avatar

    deze zijn tog allemaal al beschikbaar via de season pass.
    volgens mij gaat dit eerder over de retail versie waar alle dlc op een install disc staat met een paar extra’s erbij.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Dus dit bericht gaat niet over de vierde en laatste DLC pack die na 1# Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty, 2# Mr. Torgue’s Campaign of Carnage en 3# Sir Hammerlock’s Big Game Hunt komt?

  3.   
    squidgyboy's avatar

    dit gaat over de retail versie van de eerste 2 dlc en pre-order extra’s… de volgende dlc komt pas volgens de geruchten halverwege maart 8)