Skyrim DLC Hearthfire later vandaag op PlayStation Network?

Ontwikkelaar Bethesda laat weten dat de langverwachte DLC van The Elder Scrolls V: Skyrim, Hearthfire, later vandaag eindelijk in de PlayStation Store verschijnt. Tenminste, het bedrijf meldt dat de content in de English language European territories verschijnt.

The English version of Hearthfire will be available for download on PSN (..) and will be available in English language European territories tomorrow.
Of het deze week ook Nederland aan doet, is dus niet helemaal duidelijk. Sinds vorige week kunnen PlayStation 3-eigenaren aan de slag met Dragonborn, de eerste DLC van Skyrim, en die werd tussen haakjes ook English genoemd. Hearthfire zal, net als Dragonborn, de eerste week voor de helft van de prijs verkocht worden.

Kans dus dat Hearthfire inderdaad te koop zal zijn. We zullen het merken bij de Up2Date van het PlayStation Network.

  1.   
    toeter83's avatar

    ik wil die andere twee warom zou ik een huis willen bouwen flikker op maak dit spel is in order voor de ps3

  2.   
    Goldcobra's avatar

    Komt ook voor Nederland. Bij Dragonborn zeiden ze ook dat het voor English territories was, en toen kwam die ook voor Nederland. Ze bedoelen gewoon landen waar de Engelse versie van Skyrim verkocht wordt (dus landen waar ze geen Frans, Italiaans, Duits of Spaans spreken). En btw, dit is toch al een halve maand bekend?

  3.   
    Neolite's avatar

    Mag dit wel? Nu hebben ze de inhoud van de persco van vanavond al verklapt…