Tomb Raider is klaar

Tomb Raider is klaar. Af. Finito. Gold. Saved as “eindversie”. In elk geval is de reboot van de serie gereed om geproduceerd en verscheept te worden, zo laat Crystal Dynamics weten. Darrell Gallagher, studiobaas bij Crystal Dynamics, liet op de Tomb Raider Facebook-pagina weten dat het een lange reis was, maar dat ze heel blij zijn met het resultaat:

It’s been a long journey, and it feels like we’ve been on this one together. Thank you for your continued enthusiasm and support since we first revealed our new vision for Tomb Raider to the world.

Back in 2010 when we announced Tomb Raider we promised to break new ground for the franchise – to create an origins story that forges Lara Croft into a hero, and takes her on a journey like no other. I’m very happy that I can stand by those words today. And now it’s time to get the game into your hands. We sincerely hope you enjoy it. We think you will, We are immensely proud of this game.

Om nog even wat mooie feiten te delen: de game heeft twee studio’s aan het werk gehouden, er zijn meerdere E3-demonstraties gegeven, meer dan 50 magazine covers hadden Tomb Raider voorop, meer dan 150 nominaties voor prijzen zijn ontvangen en honderden fan-made art, 50.000 berichten op forums en 2000 blogposts zijn gedeeld.

Tomb Raider ligt op 5 maart in de winkels voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Om de dagen tot de release te vullen kan je nog even genieten van de recente Guide to Survival trailer.

  1.   
    Verluci's avatar

    Dat kan nog wel vet worden!

  2.   
    nunen007's avatar

    Waarom kunnen ze de release niet vervroegen???

  3.   
    toqeer's avatar

    goed nieuws kijk hier zo lang naar uit,

  4.   
    Hitman047's avatar

    ”nunen007″ schreef, "Waarom kunnen ze de release niet vervroegen???"

    Enig idee hoe lang certificeren, produceren en verschepen duurt? 😳

  5.   
    blastpower's avatar

    ik ga de game downloaden als die uit komt voor de pc . 😀

  6.   
    soldierarjan's avatar

    Eindelijk weer eens een game die uitkomt als die pas klaar is.

  7.   
    fdennis's avatar

    blastpower schreef, "ik ga de game downloaden als die uit komt voor de pc . 😀 "

    Bah door types als jou gaan veel top games eerder naar een console dan naar de pc vanwege het downloaden.

  8.   
    Jarek's avatar

    blastpower schreef, "ik ga de game downloaden als die uit komt voor de pc . 😀 "

    Wow, we got a badass over here.

    Zoek een baantje.. hobby’s kosten nou eenmaal geld. geef eens wat terug aan de ontwikkelaars. en zoals hierboven al wordt gezegt: Stop ruining the game-industy!

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    blastpower schreef, "ik ga de game downloaden als die uit komt voor de pc . 😀 "

    Kerel koop je spellen gewoon eerlijk de gene die het echt waard zijn, ik geef toe in het tijdperk ps2/xbox was ik ook stuk jonger heb ik ze laten ombouwen en alles downloade ik.
    Ik kwam tot conclusie wel als ik een spel echt wil koop ik hem ook, maar speelde ook veel spellen die niet waard waren om te kopen.

    Nu me ps3 en xbox 360 niet meer omgebouwd en speel ook echt alleen spellen die ik wil spelen en koop ze, zijn er spellen die minder leuk vind wacht ik wel tot ze 2de hands keer beschikbaar zijn.
    Je hoeft niet direct alles te spelen als je er dan voor spaart is het veel leuker als je het dan koopt, zo heb je echt idee wat je er iets voor gedaan heb om het te kunnen kopen.

  10.   
    PaNNa's avatar

    Inderdaad , ik koop ze nog altijd uit respect voor de makers en de uitgevers.