Volgende week Prince of Persia-nieuws

Het is alweer drie jaar geleden dat we de Perzische prins hebben mogen zien schitteren in een game, maar gelukkig keert hij spoedig terug. Dat blijkt uit een bericht op de Facebook-pagina van Ubisoft.

Het Franse bedrijf plaatste het volgende bericht:

Get ready for some news about Prince of Persia, starting next week.
We houden je op de hoogte.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Ben nooit echt een fan geweest van deze serie. The Forgotten Sands heb ik niet gespeeld omdat die tegen scheen te vallen, de game uit 2008 trok me ook niet echt,The Two Thrones heb ik gemist en Warrior Within viel me best tegen. Maar als het een Prince Of Persia voor de Next gen is ben ik toch benieuwd. ๐Ÿ˜€ Misschien weten ze me nu wel enthousiast te maken.

  2.   
    mmx's avatar

    DE laatste Prince of Persia vond ik niet leuk de game ervoor wel .Maar ik zit er echt niet op te wachten op een nieuw deel .

  3.   
    GamerJaime's avatar

    mmx schreef, "DE laatste Prince of Persia vond ik niet leuk de game ervoor wel .Maar ik zit er echt niet op te wachten op een nieuw deel ."

    Ik had ook veel liever Far Cry 4 gezien maar goed… ๐Ÿ˜ณ

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Ze kunnen echt weer een fantastische game afleveren als ze teruggaan naar de roots van Prince of Persia 3D en Sands of Time.

  5.   
    Hitman047's avatar

    GamerJaime schreef, "Ik had ook veel liever Far Cry 4 gezien maar goed… ๐Ÿ˜ณ "

    Gelukkig is Far Cry 4 ook in ontwikkeling. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    LightFasher's avatar

    Klinkt goed, ga ik zeker in de gaten houden.

  7.   
    toqeer's avatar

    iets wat ik zou willen zien is een 3d remake dat zou pas geweldig zijn, ๐Ÿ™‚

  8.   
    RNSgamez's avatar

    De laatste PoP games vond ik erg zwak en afgeraffeld..the sands of time, warrior within en two thrones waren heerlijk om te spelen..als er een nieuwe komt en het is in die trand zeg ik laat maar komen! ๐Ÿ˜†

  9.   
    GamerJaime's avatar

    Hitman047″][quote=”GamerJaime schreef, "Ik had ook veel liever Far Cry 4 gezien maar goed… ๐Ÿ˜ณ "

    Gelukkig is Far Cry 4 ook in ontwikkeling. ๐Ÿ˜‰ [/quote]
    Laat ik het dan zo zeggen, ik had ook veel liever NU een aankondiging van Far Cry 4 gezien. ๐Ÿ˜‰

  10.   
    Alias's avatar

    Ben benieuwd, hoop persoonlijk op het vervolg van Prince of Persia ( 2008 ) game had een behoorlijke cliffhanger aan het einde van de Epilogue (DLC) ๐Ÿ™

    RNSgamez schreef, "De laatste PoP games vond ik erg zwak en afgeraffeld..the sands of time, warrior within en two thrones waren heerlijk om te spelen..als er een nieuwe komt en het is in die trand zeg ik laat maar komen! ๐Ÿ˜† "

    Prince of Persia 2008 is alles behalve een afgeraffelde game, de laatste Prince of Persia (The Forgotten Sands) daarentegen is wel een game die afgeraffeld aanvoelt en tijdens het spelen merk je dat er veel meer potentie in de game zit dan dat ze er uit hebben gehaald. De Sands of Time triologie vond ik erg vermakelijke games al viel Two Thrones me persoonlijk een beetje tegen, minder vrijheid ten opzichte van de voorgaande delen en was naar mijn gevoel ook een stuk korter.

  11.   
    ShadyXL's avatar

    Eentje zoals The Sands of Time of Warrior Within, please :3

  12.   
    Yassin Karmoudi's avatar

    Prince of Persia, mijn allereerste PS2-game! Jammer genoeg was de laatste PoP niet de moeite waard om te spelen. Een remake zou geen overbodige luxe zijn!

  13.   
    ChielB's avatar

    Voorlopig lijkt de kans het grootst dat het om een iOS-game gaat. Dus niet het grote vuurwerk waar we op hopen…