Gratis jaarabonnement Xbox LIVE Gold voor Office 365-abonnees

Sinterklaas komt vroeg dit jaar! Microsoft geeft iedereen met een jaarabonnement op Office 365 Home Premium namelijk een gratis jaarabonnement op Xbox LIVE. Ook wanneer je een vierjarig abonnement afsluit voor Office 365 University kun je profiteren van deze actie.

Een jaarabonnement op Home Premium kost 74,99 euro, terwijl je voor een vierjarig abonnement op het minder uitgebreide University 79,99 euro kwijt bent. In beide gevallen geen slechte deal, aangezien je voor een jaar Xbox LIVE Gold zes tientjes moet betalen.

De actie loopt tot 28 september 2013. Meer weten? Bezoek dan de website van Microsoft.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Is dit alleen bij een nieuwe afsluiting van een abonnee, of ook bestaande? Ik heb nog een jaar 365 liggen, gekregen van Mircosoft zelf, omdat ik hun cursus had gevolgd over de nieuwe office pakketten.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Is dit alleen bij een nieuwe afsluiting van een abonnee, of ook bestaande? Ik heb nog een jaar 365 liggen, gekregen van Mircosoft zelf, omdat ik hun cursus had gevolgd over de nieuwe office pakketten."

    Ik zou zeggen probeer het gewoon uit

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik haal altijd 13 maanden Xbox Live gold voor vier tientjes bij xbox360livekaarten.nl en games zoek ik goedkoop bij budgetgaming.nl. 😀

  4.   
    squidgyboy's avatar

    leuk maar ik betaal niet om office te gebruiken… open office is gratis…en 14 maanden xbox live kost 38,- euro … dan ben ik een stuk goedkoper uit… 8)