Gearbox onthult waarschijnlijk dit jaar een next-gen game

Het team achter Borderlands, Gearbox Software, heeft een next-gen game in de maak, zo bevestigt Randy Pitchford. Natuurlijk vrij logisch, maar Pitchford zegt daarnaast dat we waarschijnlijk dit jaar ook de aankondiging meemaken.

We’re working on next-gen. Platforms TBD. We’ll probably announce something later this year
Om welke game dit gaat, is nog niet bekend, maar het bedrijf heeft dan ook al eerder gemeld dat het zelfs twee nieuwe IP’s in ontwikkeling heeft voor next-gen. Wij verwachten een onthulling op de E3 van dit jaar.

Wat denken jullie?

  1.   
    OnOwned's avatar

    Wat hoop ik toch op borderlands 3. Dat zou mijn sociale leven helemaal verpesten.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Gearbox werkt momenteel, voor zover ik weet, aan 7 ‘nieuwe’ games. (Wat een belachelijk grote hoeveelheid is voor een studio van dat formaat.)

    Borderlands 3 behoort helaas niet tot die 7, en ik vrees dat ze voorlopig te druk zijn om er aan te beginnen.

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Brothers in Arms: Furious Four was op de E3 van 2011 aangekondigd maar werd later veranderd. Dit zal een nieuwe game gaan worden genaamd Furious Four. Inmiddels is er wel een nieuwe Brothers in Arms game aangekondigd en dat is Brothers in Arms 4: Battle of the Bulge. Ik verwacht deze E3 van zowel Furious Four als van Brothers in Arms 4: Battle of the Bulge meer info.

  4.   
    ShadyXL's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Gearbox werkt momenteel, voor zover ik weet, aan 7 ‘nieuwe’ games. (Wat een belachelijk grote hoeveelheid is voor een studio van dat formaat.)
    Borderlands 3 behoort helaas niet tot die 7, en ik vrees dat ze voorlopig te druk zijn om er aan te beginnen."

    Ik kan me herinneren dat ze dat hier op GamersNET in een artikel hadden staan. Ik vind het nog steeds jammer, want Borderlands is een van mijn meest favorite series (naast The Legend of Zelda en Assassin’s Creed).

    Ik zou toch best willen dat we nog een nieuwe RPG van Gearbox krijgen. Misschien dat een van die twee nieuwe IP’s een RPG game is.

  5.   
    WesterW's avatar

    Oh, wat hoop ik toch op Borderlands 3.
    Borderlands is gewoon pure co-op fun, lekker met de vriendin op de bank 😉