Persona 4 officieel onthuld voor PlayStation 3

Afgelopen donderdag meldden we dat een PlayStation 3-versie van Persona 4 was opgedoken in de database van de ESRB. Destijds voorspelden we al dat een officiële onthulling waarschijnlijk niet lang meer op zich zou laten wachten, maar dat ontwikkelaar Atlus nu al met een aankondiging zou komen, hadden we niet zien aankomen.

Atlus lijkt sowieso haast te hebben, want het bedrijf meldde dat de game volgende week al verkrijgbaar zal zijn in de Amerikaanse PlayStation Store. Over een Europese release werd helaas met geen woord gerept. Overigens gaat het hier om een directe port van de PlayStation 2-versie. Extra features, zoals verbeterde graphics en speciale content, hoeven we dus niet te verwachten.

  1.   
    Chi.exe's avatar

    Het spel wordt wel geupscaled naar HD, dus het zal er wel. ietsjes beter uit zien (was wel het geval met Persona 3 FES). Ondanks dat ik hem heb op de PS2, zou ik hem ook graag op de PS3 willen. Hopelijk doet mijn PS2 save file het, dan kan ik misschien new game plus op de PS3 doen (zonder PS2 lag).