Alles over de Gamescom 2014

Tweet mee via #GNGC en stuur ons op pad met je vragen voor ontwikkelaars!












  1.   
    Thabigmanx's avatar

    Hey, vraagje, zijn er plannen voor een post voor bezoeker die dit jaar gaan over wat er nu allemaal te spelen/zien valt op gamescom?

  2.   
    Hawkeye's avatar

    Niemand van jullie een interview met de heren van Cloud-Imperium-Games (Star Citizen) kunnen fixen? Dat was een leuke toevoeging geweest imho 🙂

    Gaat er iemand naar het speciale backers event op vrijdag? Ik geraak er helaas niet…

  3.   
    Kamelot2's avatar

    Have fun over there!

  4.   
    thijsknvb's avatar

    Lekker overzichtelijk !

  5.   
    smokey1971's avatar

    ik hoop echt een keer dat er een max Payne 4 komt dus rockstar

  6.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Thabigmanx schreef, "Hey, vraagje, zijn er plannen voor een post voor bezoeker die dit jaar gaan over wat er nu allemaal te spelen/zien valt op gamescom?"

    Daar keek ik vorige week ook naar uit, vorig jaar hadden ze wel een voorbeschouwing waarin ze onder andere bespraken welke games speelbaar waren https://www.youtube.com/watch?v=Loiezt4YJDg, dit jaar hebben ze alleen hun eigen agenda besproken.

    Maar alle games die dit najaar verschijnen zijn daar speelbaar en een aantal die volgend jaar verschijnt.

  7.   
    SonOfTorture's avatar

    Ik wacht nog op een review van FIFA 15 🙂 !

  8.   
    Zeeha's avatar

    Hulde voor de coverage, GN!!

  9.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Zijn jullie nou nog niet klaar met alle Gamescom content? Het is inmiddels al 1 september, alles moet toch al allang geschreven en ge-edit zijn?

  10.   
    Tom's avatar

    Alles is bewerkt en nog een paar previews ontbreken nog, maar we willen niet alles in één klap online zetten. We verspreiden het enigszins, omdat het anders te veel van het goede wordt. 🙂

  11.   
    mattioza's avatar

    Allemaal goed en wel maar ik denk dat de volgers zo rap mogelijk de info van een event zoals gamescom willen zien, en nu creëer je dus dat ze het bij de concurrentie gaan kijken. (en je kan ook geen 50 previews van dezelfde game bekijken)

  12.   
    Tom's avatar

    mattioza schreef, "Allemaal goed en wel maar ik denk dat de volgers zo rap mogelijk de info van een event zoals gamescom willen zien, en nu creëer je dus dat ze het bij de concurrentie gaan kijken. (en je kan ook geen 50 previews van dezelfde game bekijken)"

    Ik denk dat we het voortaan gewoon aan jullie vragen inderdaad, wat jullie het liefst hebben qua content. Overigens is het wel zo dat veel concurrerende sites en media dezelfde tactiek toepassen. De artikelen van Gamescom worden gewoon verspreid over een maand of twee, maar vaak proberen ze het dan af te doen als losse previews.

  13.   
    Daan's avatar

    GamersNET luistert graag naar de community, dus schaam je niet om dit soort dingen (eerder) aan te kaarten. We zijn één en al oor. 😉

  14.   
    mattioza's avatar

    Daan schreef, "GamersNET luistert graag naar de community, dus schaam je niet om dit soort dingen (eerder) aan te kaarten. We zijn één en al oor. 😉 "

    Haha lol bij deze 😉 Ik weet ook niet of iedereen dat liever heeft, maar mij lijkt het gewoon logisch dat je zo snel mogelijk probeert uit te pakken met je info/previews/reviews/… 🙂