Core-service van Xbox One netwerk weer in ere hersteld

Gisteravond zorgde de nieuw opgedoken ’error 0x87dd0003′ ervoor dat onze livestream van Sunset Overdrive een uurtje verzet moest worden. Een netwerkprobleem verhinderde de zogenaamde core-services van het Xbox One netwerk, waardoor sommige games niet op wilde starten.

Inmiddels zijn de core-services gerepareerd en kunnen Xbox One-gamers zonder moeite alle games opstarten, zo blijkt uit de Xbox Live-status op Xbox.com. Momenteel wordt er nog wel gesleuteld aan problemen met het downloaden van aangeschafte content. Gamers die namelijk tijdens de netwerkproblemen producten hebben aangeschaft via hun Xbox One, kunnen mogelijk moeilijkheid ondervinden met het daadwerkelijk downloaden van hun aanschaf. Tot nu toe lijken daar weinig meldingen van te zijn, de blijvende schade aan het netwerk van de Xbox One lijkt daarmee beperkt te zijn.

  1.   
    Neolite's avatar

    Niets anders verwacht van het normaal gesproken uitstekende en superieure Xbox Live.

  2.   
    Thijs.'s avatar

    als Sony nou ook een keer zo snel was

  3.   
    Bones's avatar

    Komt niet echt superieur over, de realiteit is dat ieder netwerk met problemen te maken heeft.

  4.   
    thijsknvb's avatar

    Bones schreef, "Komt niet echt superieur over, de realiteit is dat ieder netwerk met problemen te maken heeft. "

    Het gaat om het feit dat Xbox Live minder problemen heeft en dat ook de problemen sneller opgelost zijn.

  5.   
    Bones's avatar

    Ben ik met je eens, het netwerk van Sony is zeker de laatste weken een onstabiele zooi. Wat dat betreft hoor je maar weinig over Xbox-live.

  6.   
    Bones's avatar

    Maar ook X-box live heeft ook problemen gehad, maar het PSN hoeft maar iets mis te gaan en iedereen begint gelijk weer te mauwen en die hack van een aantal jaren geleden moet weer even genoemd worden, dat heeft de reputatie van het PSN gewoon een hele slechte reputatie bezorgd.