Rapper Kanye West bezig met video-game om overleden moeder te eren

Kanye West: wie kent hem niet? Getalenteerd hiphopartiest op beroemde platen zoals Graduation, tevens beruchte blaaskaak tijdens prijzenceremonies met Taylor Swift. ‘Yeezy’ staat bekend om zijn arrogante gedrag, gedegen vaardigheden en vooral zijn grootse praat over hemzelf en zijn projecten. Zijn nieuwste project? Een eigen video-game maken.

Tijdens een interview met West van The Breakfast Club op de Amerikaanse radiozender Power 105.1 praatte de rapper niet alleen over zijn nieuwe modelijn bij Adidas en zijn connecties met de OG’s, Yeezy sprak ook kort over een game die zijn overleden moeder zou moeten eren. Het complete interview is hieronder te vinden, maar gaat slechts in vlagen over Wests zelfbedachte game.

De game moet gebaseerd zijn op Kanye Wests nieuwe single met Paul McCartney, ’Only One’. Rond de 56 minuten in de video opent Kanye het boekje over dit project.


Volgens de wat vage beschrijvingen van West gaat de game over de toetreding tot de hemel van zijn overleden moeder. Als speler is het de bedoeling om haar bij de hoogste hemelpoort te krijgen, door haar bij het licht te houden.

Er wordt dus al een half jaar gewerkt aan Kanye’s eigen spel, maar hoever de game daarmee daadwerkelijk door de ontwikkeling is en wanneer deze รผberhaupt gelanceerd moeten worden, is vooralsnog niet bekend.

  1.   
    noah81's avatar

    Doelloos figuur, rappen kan die ook al niet.

  2.   
    Tom's avatar

    Eerlijk gezegd heb ik z’n laatste plaat ook nog niet gehoord, maar vind het toch een mooi figuur. Aardige lyrics en vaak lekkere producties. Die arrogantie siert hem. ๐Ÿ™‚

  3.   
    Gozer_033's avatar

    wie zit daar nou op te wachten ik in ieder geval niet.

  4.   
    Ralph P Scene's avatar

    waarom is dit nieuws waard?

  5.   
    Tom's avatar

    Bekendheid van een bepaald persoon, in combinatie met een opmerkelijk nieuwsfeit maakt het dat dit nieuwswaardig is. Een rapper die beweert een video-game te kunnen produceren kan namelijk wat discussie doen opwaaien. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    Thijs.'s avatar

    klinkt meer als een App dan een game ๐Ÿ™„

  7.   
    420blazeit's avatar

    Thijs. schreef, "klinkt meer als een App dan een game ๐Ÿ™„ "

    Een app kan toch ook een game zijn?

  8.   
    VkraM16's avatar

    Waarom nou weer al dat negatief gelul hier? Is namelijk nergens voor nodig en totaal niet relevant.

  9.   
    VkraM16's avatar

    Thijs. schreef, "klinkt meer als een App dan een game ๐Ÿ™„ "

    Een game is een applicatie. ๐Ÿ˜‰

  10.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Ben benieuwt wat dit gaat worden #WWE