Games with Gold brengt in mei o.a. Mafia 2 en F1 2013

De kater van Koningsnacht en Koningsdag is inmiddels (hopelijk) achter de rug en dat betekent dat de maand mei op het punt staat om te beginnen. Voor Xbox Live Gold-leden is het begin van een nieuwe maand natuurlijk steeds weer interessant, want dan staan er nieuwe ‘Games with Gold’ te wachten! Zojuist heeft Microsoft bekendgemaakt dat Xbox One-gamers met een Gold-abonnement in mei gratis de tower defense-titel CastleStorm: Definitive Edition op kunnen pikken.

Voor Xbox 360-gamers staan er iets oudere titels in de wachtrij. Zij kunnen namelijk tussen 1 en 15 mei de open wereld-game Mafia 2 aan hun catalogus toevoegen, terwijl het tussen 16 en 31 mei de beurt is aan het inmiddels toch wat gedateerde F1 2013.

  1.   
    Rosmale Terror's avatar

    altijd kut op de xbox one

  2.   
    noah81's avatar

    Rosmale Terror schreef, "altijd kut op de xbox one "

    ja helemaal mee eens.
    tis gewoon kut dat je geen 360spellen op de one kunt spelen, nu is er gewoon te weinig aanbod op de xone om goede games gratis weg te geven.

  3.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    Rosmale Terror schreef, "altijd kut op de xbox one "

    heb je ps+ dan nog niet gezien.

  4.   
    Tom's avatar

    Then again, de deals op Xbox One kunnen enorm meevallen. Titanfall voor een tientje en kleine toppertjes als Child of Light of Worms Battlegrounds gratis zijn dan toch weer fijn om mee te pakken.

  5.   
    mitchel1988's avatar

    Blijft leuk en ‘gratis’

  6.   
    assassinkarsten's avatar

    zoveel beter dan op ps

  7.   
    Sa.'s avatar

    Inderdaad wat Tom zegt, de gratis titels zijn niet altijd even bijzonder, maar de aanbiedingen zijn soms geweldig! Ze moeten die gratis games anders aanpakken op de One, want het aanbod is gewoon matig. Korting op de game en gratis DLC misschien?