Just Cause 2, Thief en meer gratis met Games with Gold in juni

De maand juni nadert met rasse schreden en voor Xbox Live Gold-leden staat de start van een nieuwe maand natuurlijk garant voor de komst van een aantal gratis games. Xbox One-games kunnen zich opmaken voor het strategiespel Massive Chalice. Naast deze game van Double Fine ontvangen Xbox One-gamers met Gold deze maand nog een extra gratis game. Je kunt je digitale pooltalent namelijk laten schitteren in Pool Nation FX.

Voor de Xbox 360 bevat het Games with Gold-programma een stuk bekendere titels. In de periode van 1 tot en met 15 juni kun je namelijk de sandbox-game Just Cause 2 aan je catalogus toevoegen. In de weken daarna, van 16 tot en met 30 juni, is het de beurt aan de in 2014 verschenen reboot van Thief.

  1.   
    Basman01's avatar

    ff Just Cause 2 oppakken dan maar ๐Ÿ˜›

  2.   
    Sa.'s avatar

    Just Cause 2 is echt zo’n game die Mulitiplayer had moeten hebben. Hopelijk zit er wel in deel 3.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    ik vind just cause 2 zo’n verschrikkelijk spel. Ik irriteer me aan het hoofdpersonage zijn stem echt *rage*

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    sdfl schreef, "Just Cause 2 is echt zo’n game die Mulitiplayer had moeten hebben. Hopelijk zit er wel in deel 3. "

    Dan moet je de pc-versie van Just Cause 2 eens checken, die heeft een geniale multiplayer mod! ๐Ÿ™‚ De ontwikkelaar van Just Cause heeft overigens helaas al aangegeven dat Just Cause 3, in ieder geval bij launch, geen multiplayer zal bevatten.

  5.   
    gamefreak1992's avatar

    Nice zeker ff meenemen ๐Ÿ˜€

  6.   
    spacebuster's avatar

    Jammer dat pool nation voor de derde keer in de herhaling gaat. Word eens tijd voor een normaal spel op de xboxone in plaars van die arcade games