Games with Gold brengt in juli onder andere Gears of War 3 en Assassin’s Creed

Met Games with Gold kunnen wij gamers onze favoriete games gratis verkrijgen. Het idee is simpel. Omdat jij als speler hebt betaald om online te kunnen spelen, staat daar iedere maand als bedankje een gratis te downloaden game tegenover. Nu wil het zo zijn dat het precies twee jaar geleden is dat Microsoft begon met Games with Gold, en daarom kondigde icoon Larry ‘Major Nelson’ Hyrb op zijn blog aan dat we vanaf volgende maand dan ook twee games per maand per platform kunnen verwachten.

De gehele maand juli kunnen Xbox One-bezitters via het programma Assassin’s Creed 4: Black Flag downloaden, en vanaf 16 juli tot en met 15 augustus is de platformer So Many Me gratis binnen te slepen. De oudere broer van de One, de Xbox 360, schenkt haar bezitters Plants versus Zombies, beschikbaar tot en met 15 juli, en de resterende maand Gears of War 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Daan's avatar

    Nice! Wilde Black Flag gaan kopen, maar dit scheelt weer doekoes. 🙂

  2.   
    LennartvA's avatar

    Gier!

  3.   
    Daan's avatar

    LennartvA schreef, "Gier!"

    Ik heb de economie genoeg gestimuleerd dit jaar. 😡

  4.   
    Sa.'s avatar

    Vette line-up, heb alleen de AAA titels uit het lijstje al. Desalniettemin lijken de andere 2 me ook wel geinig.

  5.   
    D_Dog's avatar

    NICE! Eindelijk eens een leuke game voor de Xbox One. Assassin’s Creed 4: Black Flag had ik al op de 360 gespeeld, maar ik ga hem nog eens downloaden. 8)

  6.   
    spacebuster's avatar

    Twee games voor de xboxone in plaats van elke keer verlengen van de games van de vorige maand. En ook nog voor mij èèn van de beste assasinscreed (al mag roque er ook best zijn) . goed bezig microsoft.

  7.   
    I Juggy I's avatar

    Plants vs Zombies en AC Black Flag heb ik al maar die andere twee zijn ook zeer welkom 😀