Loyaliteitsprogramma Xbox Live Rewards draait nu ook in Nederland

Het heeft even geduurd, maar het Xbox Live Rewards-programma van Microsoft is nu ook actief in Nederland. Dit loyaliteitssysteem draait al sinds 2010 in andere landen, maar nu is het ook voor Nederlandse gamers mogelijk om extraatjes te verdienen op Xbox Live. Alle Xbox Live-gebruikers (ook die zonder Gold-abonnement) kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het Rewards-programma via Rewards.Xbox.com.

Door specifieke ‘Missies’ te voltooien, enquêtes in te vullen, je Xbox Live Gold-lidmaatschap te verlengen of online aankopen te doen voor je Xbox One of Xbox 360, kun je punten verdienen via Xbox Live Rewards. Deze ‘RewardCredits’ zijn op hun beurt weer uit te spenderen aan games, add-ons en andere online producten in de Xbox Store. In sommige gevallen kun je je zuurverdiende punten ook uitgeven voor unieke controllers of andere accessoires voor je console.

Ga jij gebruik maken van Xbox Live Rewards? Laat het ons weten! Wij zijn benieuwd naar wat jullie hopen te scoren aan unieke Rewards of gratis games.

  1.   
    noah81's avatar

    Had hier nog nooit van gehoord!
    Ga er zeker wel gebruik van maken, ik geef genoeg uit aan xbox dus af en toe wat extra’s als beloning mag wel 🙂

  2.   
    DaanDeGamer's avatar

    Ik ga er zeker gebruik van maken ik ga meteen een account maken.!

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Ook in België??

  4.   
    Tom's avatar

    Op de website staan de participerende landen weergeven, helaas staat België daar (nog) niet bij. Wat dat betreft is Xbox heel bureaucratisch opgedeeld, waarschijnlijk moet Xbox België zelf actie ondernemen om dit project te greenlighten voor hun aandeel.

    Open voor inwoners van de 50 Verenigde Staten (met inbegrip van het District of Columbia), het Verenigd Koninkrijk, Canada, Mexico, Frankrijk, Duitsland, Australië, Nieuw-Zeeland, Ierland, Singapore, Hong Kong, Japan, Italië, Spanje, Taiwan, Zweden, Brazilië en Nederland van 13 jaar en ouder.

  5.   
    Neros's avatar

    Aangemeld! Ik ben wel bang dat je ontzettend veel moet kopen, voordat je er voordeel aan hebt. Dat zijn in ieder geval mijn ervaringen bij het gebruik van Loyalty Programs (zoals airlines)

  6.   
    R1chardTM's avatar

    (null)