Super Meat Boy bevat nieuwe soundtrack op PlayStation 4 en Vita

Morgen worden de nieuwe PlayStation Plus-games in de PlayStation Store geplaatst, dus dan kunnen we onder andere Super Meat Boy downloaden voor de PlayStation 4 en Vita. Echter, er is iets aan de hand met de release van de game op de PlayStation-platformen, Super Meat Boy bevat namelijk een nieuwe soundtrack.

Ontwikkelaar Team Meat wilde graag de originele muziek gebruiken, maar het bedrijf kreeg de rechten van de soundtrack niet voor elkaar. Componist Danny Baranowsky zegt dat hij geen werkrelatie meer heeft met Team Meat en om die reden de rechten niet verleent voor Super Meat Boy. Toen hij door de ontwikkelaar werd benaderd voor de PlayStation 4- en PlayStation Vita-versie, vond hij de vergoeding niet genoeg om zijn soundtrack voor de game te delen.

Long story short, we couldn’t secure the rights to include the old soundtrack with the re-release of the game on PS4/Vita. Now don’t be too bummed because we’re not. Every dark cloud has a silver lining, and the silver lining on this dark cloud turned into an opportunity to work with our most favorite artists to rescore Super Meat Boy.
Er is dus een geheel nieuwe soundtrack gemaakt voor de PlayStation-versies van Super Meat Boy, in samenwerking met Matthias Bossi en Jon Evans van The Binding of Isaac: Rebirth, David “Scattle” Scatliffe van Hotline Miami en Laura Shigihara van Plants vs. Zombies. Dus het zal vast wel goed komen met de muziek.
(..) he felt the fee and exposure through PSN offered wasn’t enough to consider accepting the deal.
Vanaf morgen zijn de nieuwe PlayStation Plus-games te downloaden.

  1.   
    toqeer's avatar

    ga em zowiezo morgen ffe proberen lijkt me wel leuk