Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Pentakill voor Huni en E-sports in R’dam en A’dam | E-Sports nieuws

Het is tijd voor de allereerste aflevering van het GN E-sports nieuws! Hierin houden Marcel Coppersan en onze Peter jullie elke week op de hoogte van het reilen en zeilen in de E-sports-wereld! Daarbij leert Peter een voor hem nieuwe wereld kennen en krijgt Marcel alle kans om zijn liefde voor de (e)sport te delen.

Deze week mochten we een Pentakill in League of Legends meemaken, was er een groot toernooi (met net zo een grote geldprijs) rond Counterstrike en krijgen we nieuwe toernooien in Rotterdam en Amsterdam.

Laat ons gerust weten wat je van dit nieuwe item vindt. Feedback is altijd welkom, aangezien we dit iedere week gaan doen.

  1.   
    supergido's avatar

    Zo Zo, Ik heb er even op moeten wachten. Leuke samenwerking. Met Marcel zit het wel goed. Vooral doen hij begon over EU>NA. Ik had het persoonlijk iets anders opgebouwd maar het is een perfect begin. Ik kan nu al niet meer wachten op volgende week.

    Oh en E-sports check of update klinkt meer onlinerig dan nieuws.

  2.   
    Thomsnov's avatar

    Echt een vet item

  3.   
    matdriks's avatar

    Toffe vent.. goede aanwinst. Ik heb ook de balle verstand van e-sports.. beetje updates is wel lachen.
    misschien wat ik binnenkort moet kijken?

  4.   
    gamerfriend01's avatar

    Leuk nieuw item jongens, nu de YouTube moneyz nog en stap 3 van world domination is klaar ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Tom's avatar

    Gido heeft wel een punt: eSports Update bekt misschien wat lekkerder. Maar Marcel doet het inderdaad goed, zal wel die Eindhovense degelijkheid zijn.

  6.   
    Zeeha's avatar

    Heel leuk item! Doen jullie goed ๐Ÿ™‚

  7.   
    Petor's avatar

    Ik vind ook dat E-Sports Update lekkerder klinkt. Maar laten we eerlijk zijn, als een Nederlander op Google zoekt op zoiets, zal hij toch nieuws gebruiken?

  8.   
    irubenox's avatar

    Dit is precies wat nodig is om E-sports een beetje nodig heeft om te groeien in Nederland. Eerst was er nooit echt media aandacht ervoor, ook niet vanuit de game nieuws sites. Goed idee om deze serie te doen! Btw, ik kijk al 2 jaar het nieuws hier maar heb nog nooit hallo gezegd. Hallo!

  9.   
    Petor's avatar

    irubenox schreef, "Dit is precies wat nodig is om E-sports een beetje nodig heeft om te groeien in Nederland. Eerst was er nooit echt media aandacht ervoor, ook niet vanuit de game nieuws sites. Goed idee om deze serie te doen! Btw, ik kijk al 2 jaar het nieuws hier maar heb nog nooit hallo gezegd. Hallo!"

    Leuk dat je een reactie hebt geplaatst! Leuk! Hou dat vol! We willen met GN graag een communitie-site zijn, dus iedereen die reageert is een held ๐Ÿ™‚

  10.   
    supergido's avatar

    Even uit de reacties wil ik toch nog iets opperen, houdt er structuur in.
    Start bijvoorbeeld altijd even met de uitslagen van de LCSweek (LCS, Toernooien), dit kan ik 30 seconden even besproken worden. Ga daarna naar het losse nieuws en misschien wekelijks 1 van de e-sports game die je in 2 minuten aan Peter probeert uit te leggen tussendoor. Aan het einde even een agenda van wat komende week allemaal te zien is.
    Een duidelijke structuur is prettig, de inhoud en de sfeer was al spot-on.

  11.   
    bjorntukkertje's avatar

    WoW erg leuk dit, hier kom ik sws elke week voor terug, echt duidelijke sites zijn d’r niet, als jullie nog hulp nodig zijn op het gebied van cs:go news, message me ๐Ÿ˜‰

  12.   
    Bram_M99's avatar

    Leuk item! Ikzelf kan niet wachten op de e-sports van Rainbow Six Siege…!

  13.   
    mheiden21's avatar

    Leuk item en tof dat Marcel hier aan mee wil werken. Zelf volg ik niet echt de e-sports maar zijn meestal ook niet echt games die mij boeide. Wellicht dat er nu een keer wat voorbij komt wat wel interessant is om te volgen.

  14.   
    Musicman88's avatar

    Wow, ik wist wel iets van e-sports af, maar ik wist niet dat dit zo groot was. Brengt een leuke toevoeging aan Gamersnet ๐Ÿ˜‰ Ik kijk al uit naar de volgende! ๐Ÿ˜€

  15.   
    mattioza's avatar

    Leuk item! Dat je als leek toch een beetje meer een idee krijgt over wat het allemaal inhoud. ๐Ÿ™‚

  16.   
    Petor's avatar

    Dat is ook een beetje het idee. Ik ben de leek en Marcel de pro, zodat we het voor iedereen begrijpelijk maken ๐Ÿ™‚

  17.   
    Thijs.'s avatar

    Na jaren van smeken en bidden is het dan hier ESPORTS OP GN hoeraaaa. Misschien iets meer in een nieuws vorm zetten. Maar zeker een goed begin

  18.   
    DrupsteenNL's avatar

    super leuk item dit maar voortaan meer CSGO. CSGO is LOVE CSGO is LIFE!!!!!

  19.   
    DutchACfreak's avatar

    Petor schreef, "dus iedereen die reageert is een held :-)"

    Mag ik superman wezen? ๐Ÿ˜ณ

  20.   
    Petor's avatar

    DutchACfreak schreef, "

    ”Petor” schreef, "dus iedereen die reageert is een held :-)"

    Mag ik superman wezen? ๐Ÿ˜ณ "

    Jazeker mag je dat ๐Ÿ™‚

  21.   
    cookymonster's avatar

    leuk item jongens ๐Ÿ˜€

    Zelf volg ik nog steeds redelijk intens StarCraftII maar van alle andere e-sports weet ik momenteel nauwelijks iets dus dit is zeker leuk om vanop een afstandje op de hoogte te zijn van wat er bij de rest gebeurt ๐Ÿ™‚