Singleplayer campaign voor Battalion 1944 bij 1,2 miljoen pond

Begin deze maand lieten we al weten dat Battalion 1944 een groot Kickstarter-succes is. De game wist binnen vier dagen zijn doelbedrag van 100.000 pond op te halen dat bedrag is sindsdien enkel gegroeid.

Momenteel staat de teller op 275.000 pond. De Kickstarter-campagne heeft nog vijf dagen te gaan en om een eindsprint in te zetten, heeft ontwikkelaar Bulkhead Interactive enkele stretch goals geïntroduceerd. De eerste drie zijn inmiddels gehaald. Dat betekent dat de studio een fulltime community manager zal inhuren, de particle effects verbeterd worden en we een extra map genaamd “Bootcamp” kunnen verwachten.

Verder staan er nog enkele mooie stretch goals op het programma. Indien Bulkhead genoeg geld binnenharkt, zal het onder andere Britse strijdtroepen en een offline-modus toevoegen. Investeren gamers tezamen het astronomische bedrag van 1,2 miljoen, dan kunnen we zelfs een singleplayer campaign verwachten!

Om de stretch goals onder de aandacht te brengen, gaf Bulkhead onderstaande trailer vrij. Check de Kickstarter-pagina van Battalion 1944 voor meer informatie.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Nice! Ga binnekort zeker de pre-order erin gooien! 🙂

  2.   
    Codename_black's avatar

    singleplayer campaign verwachten!

    Ik zou dit maar aanpassen er staat toch echt dat ze het in overweging nemen bij dat bedrag niet dat hij er daadwerkelijk komt.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik heb gameplay beelden gezien maar was niet helemaal onder de indruk. Het voelde aan als net niet, maar het is nog altijd in een vroege stadium, het kan allemaal nog flink veranderen! 🙂

    Ze hadden het over next-gen gameplay maar dat heb ik helaas nog niet kunnen waarnemen.

  4.   
    Nitrix31's avatar

    Ik hoop zo dat deze game awesome wordt. WW2 games, veel te lang weg geweest!

  5.   
    DennyPS4's avatar

    Dit kan een hele toffe game worden.. Mits er genoeg geld binnen komt. Back to basic, je wapen en je skills. Laat maar komen!!