Games with Gold in juli brengt o.a. The Banner Saga 2 en Rainbow Six: Vegas 2

De maand juli staat op het punt te beginnen en dat betekent niet alleen dat voor velen de vakantie bijna van start gaat of zelfs al gestart is, maar ook dat Microsoft weer een nieuwe lading Games with Gold klaar heeft staan. Xbox Live Gold-bezitters met een Xbox One kunnen zich de komende maand gaan opmaken voor een gratis kopietje van het op consoles gloednieuwe The Banner Saga 2. Daarnaast kunnen Xbox One-bezitters tussen 16 juli en 15 augustus het puzzelspel Tumblestone aan hun catalogus toevoegen.

Natuurlijk zijn er ook weer twee Xbox 360-games gratis met het Games with Gold-programma, dit zijn Rainbow Six: Vegas 2 en Tron: Evolution. Rainbow Six: Vegas 2 kun je tussen 1 en 15 juli gratis verkrijgen, terwijl je voor Tron: Evolution moet wachten tot de periode tussen 16 en 31 juli. Indien je alleen beschikt over een Xbox One en niet over een Xbox 360 kun je ook deze games gewoon spelen. Zowel Rainbow Six: Vegas 2 als Tron: Evolution kan gespeeld worden op de Xbox One middels backwards compatibility.

  1.   
    Sa.'s avatar

    MS is lekker bezig qua 360 games, ontzettend slim van ze om die backwards compatibiliteit toe te voegen aan aan het GwG programma. Het aanbod One games was namelijk erg karig voor het programma, maar nu zitten er toch weer een paar ouwe gouwe tussen. 🙂

  2.   
    Pim Huberts's avatar

    Hoe download je die games with gold bij mij staat er altijd deze transactie kan niet voltooid worden op Xbox.com voltooi deze transactie op je Xbox maar ik zit al op m’n Xbox!

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Goede maand weer met de Banner Saga ben benieuwd voor Sony

  4.   
    stan_the_manNL's avatar

    Ik had stiekem gehoopt op South Park the Stick of Truth nu er op de E3 een nieuwe SP game is aangekondigd

  5.   
    PrinncesNicky's avatar

    Niceeeeee

  6.   
    papa-sef's avatar

    aahh lame