Games with Gold in augustus brengt o.a. WWE 2K16 en Beyond Good and Evil HD

De maand augustus staat op het punt te beginnen en dat betekent niet alleen een hoop vrije tijd, maar ook dat Microsoft opnieuw een viertal games weg te geven heeft met Games with Gold. Xbox Live Gold-bezitters met een Xbox One kunnen gedurende de hele maand rekenen op een gratis digitale versie van Warriors Orochi 3 Ultimate. Daarnaast kunnen Xbox One-bezitters tussen 16 augustus en 15 september het worstelspel WWE 2K16 aan hun catalogus toevoegen.

Natuurlijk zijn er ook weer twee Xbox 360-games gratis met het Games with Gold-programma, dit zijn Spelunky en Beyond Good and Evil HD. Die eerste kun je tussen 1 en 15 augustus gratis verkrijgen, terwijl je voor die tweede moet wachten tot de periode tussen 16 en 31 augustus. Indien je alleen beschikt over een Xbox One en niet over een Xbox 360 kun je ook deze games gewoon spelen. Zowel Spelunky als Beyond Good and Evil HD kan gespeeld worden op de Xbox One middels backwards compatibility.

  1.   
    tijn80's avatar

    Beyond Good and Evil volgens mij voor het laatst op de Gamecube gespeeld. Maar weer eens proberen

  2.   
    MaTriXX's avatar

    Spelunky nooit gespeeld dus gaan we maar eens proberen, de X1 games liggen me niet zao maar tja komt wel eens voor dat er niks tussen zit.

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Goede games wou WWE als eens kopen gewoon voor de lol. Hoor ook goede dingen van Beyond Good and Evil en Spelunky

  4.   
    Throbert's avatar

    Beter dan afgelopen maand