Terug in de tijd met penalty’s van FIFA 94 tot FIFA 16 | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het is een fijn gevoel van zekerheid elke zomer: we zeuren dat het te koud is, de temperatuur gaat omhoog, we zeuren dat het te warm is, we gaan massaal naar het strand, we zeuren dat het zo druk is op het strand, we krijgen informatie van de nieuwe FIFA-game en we zeuren dat er maar weinig is veranderd. Ook deze zomer druppelt de info rondom FIFA 17 weer binnen.

Of er veel is veranderd? Sinds 1993 in elk geval wel. Check eens onderstaande compilatie van penalty’s, van FIFA 94 tot en met FIFA 16.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Minuscule 3D-scènes uit films en series

Eet smakelijk!

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Leuk om te zien hoe de tijd vooruit gegaan is, je ziet gewoon elke keer de techniek verbeteren.

    Normaal koop ik niet elk jaar een nieuwe Fifa maar voor Fifa 17 maak ik een uitzondering vanwege de SP toevoeging.