Releasedatum Master of Orion bekendgemaakt; verschijnt nog deze maand

De hardcore 4X strategiegame van Wargaming en WG Labs, Master of Orion, heeft een releasedatum gekregen en verschijnt sneller dan gedacht. Het bedrijf maakt namelijk bekend dat Master of Orion al op 25 augustus verschijnt, na een succesvolle periode in Early Access.

Jacob Beucler, Publishing Product Director van de game, meldt dat de ontwikkeling van de reboot van Master of Orion een geweldige ervaring is geweest. Zowel het creëren zelf, als het ontvangen van feedback en gedachten uit de community. Als je de game aanschaft en koppelt aan je Wargaming-account, krijg je er gratis de klassieke RTS Total Annihilation bij.

Master of Orion bevat tien speelbare rassen die zijn ingesproken door onder andere Mark Hamill (Star Wars), Michael Dorn (Star Trek: The Next Generation) en Alan Tudyk (Firefly). Het spel zal bij release 27,99 euro kosten, de Collector’s Edition is voor 45,99 euro aan te schaffen en bevat een digitaal artbook, de orkestrale soundtrack van de originele Master of Orion componist, retro pixel schepen en skins en een exclusief ras genaamd Terran Khanate.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren